| GwessWhoo a întrebat:

Salut Tuturor am nevoie de ajutor va rog...
am nevoie de un mesaj frumos de scris pe o felicitare de 8 martie pentru mama ...multumesc anticipat funda

Răspuns Câştigător
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

" multumesc ca tu ma ajuti fara sa ceri ceva in schimb, ca ma corectezi fara sa ma certi, ca ma cunosti fara sa ma judeci, ca ma iubesti neconditionat"

| WeedGotMeCrazy a răspuns (pentru WeedGotMeCrazy):

Merci de funda, acum sunt sigura ca e un mesaj frumos, o sa avem aceleasi mesaje pentru mame mainehee hee

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Intra si tu pe
www.felicitari.ele.ro
www.felicitariweb.com
www.felicitari.com
Si vei gasi mii de texte!
Desi, frumos era sa spui ce-ti iese din suflet...:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred, dar nu la Dragoste si sex, intrebarea va fi mutata.

| Analytical a răspuns:

"Iubeste-ma cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie."

| dafy a răspuns:

Buna
dragul meu ar trebui sa.i scrii exact ce.ti trece in momentul acela prin cap.eu cred ca totul trebuie sa vina din suflet si asta o va face sa aprecieze cel mai mult.
si ca sa incerc totusi sa.ti raspund la intrebare, eu i.asi spune"esti omul caruia ii datorez cu adevarat absolut totul, omul la pipetul caruia m.am simtit mereu cel mai in siguranta, omul in care stiu mereu ca pot avea incredere, omul care mi.a dat viata.iti multumesc ca ai mereu puterea de a. miierta greselile si bunavointa de a.mi intinde o mana de ajutor atunci cand am nevoie.multumesc,mama!"
orice ai alege iti doresc din tot sufletul multa bafta, si tie si mamei tale si toata viata sa.ti amintesti ca macar de ziua mamei sa.i spui cat de mult o iubesti.
succes
pupici

| denisabudi a răspuns:

Draga mama: iti multuzumesc ca mai crescut si te yzbesc mult Te iUbEsC