| Blossomis a întrebat:

Salut tuturor.
Am nevoie de o parere.
Mama mea are o prietena care are n baiat de 16 ani.
Ei traiesc in alta tara,
Eu am copilarit cu baiatul ei.
Mama lui a inceput sa vorbeasca cu mama, ca ii place de mine si vrea sa fiu cu baiatul ei.
Mama lui tine foarte mult la mine si la vara vor sa se intoarca in Romania.Baiatul ei este foarte draguthappy.
Ea vrea sa ne placem reciproc atunci cand ne vedem, si chiar mamele noastre isi spun cuscre.
Daca atunci cand va veni in Romania imi va placea de el si voi ajunge sa fiu cu el? El va fi nevoit sa plece din Romania.
Ce se va intampla?
Vor veni pentru o saptamana

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Mie nu-mi placea o anumita mincare si maica-mea imi dadea sa maninc fortat pentru ca ii placea ei.A mers vreo citeva inghitituri pina am aruncat in gradina si farfurie si lingura si oala.

| onasis1961 a răspuns:

Numai la cei de etnie Rromă se fac aranjamente de măritiş forţat!

| mona a răspuns:

Gandeste-te mai intai daca o sa-i placa tipului de tine si daca vrea sa fie cu tine apoi sa iti faci griji ce te faci cand el o sa plece inapoi[ce vor mamele aia nu inseamna ca va deveni si realitate]

Răspuns utilizator avertizat
| Fantoma_1807 a răspuns:

Iubita mea asta depinde numai si numai de voi, ce va dicta glasul inimii, unul dintre voi va trebui sa faca un compromis ca sa fie bine.

Răspuns utilizator avertizat
| N0xEterniS a răspuns:

Iti va parea rau ca pleaca inapoi.Este normal daca il placi.Dar fii puternica, fii barbat laughing si nu plange dupa el ca nu se duce la moarte laughing..Si daca te va iubi cu adevarat nu te va insela, nu-ti fie frica si sa stai cu gandul numai la el ca se vede cu alte fete. Daca il vezi ca e mai rece...da-i cu flit, da-i papucii tu, nu sa tii de-a el laughing (sper ca te-am ajutat)

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Mai bine fiti decat prieteni deoarece daca va pleca inapoi din Romania in alta tara iti va fi prea dor de el si relatiile astea la distanta...nu dureaza mult!

| Q69 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita

| violetajustme a răspuns:

Daca pleaca inapoi nu merita sa iti faci o relatie! dar te-ai gandit daca el te va placea? sa fim seriosi de parca sunteti obligati sa faceti pe placul mamelor.te gandesti prea departe si pierzi esentialul pe drum