Bună! Faceți cunoștință cu alte cupluri, cam de aceeași vârstă și condiție socială când mergeți la cinema, la o terasă, la mare etc. Încercați și printre colegii de muncă/școală.
Iesiti voi amandoi, Stiu ca este neplacut sa nu ai relatii dar nu sunteti singurii, bine ca va aveti unul pe celalalt.Cu timpul o sa va mai faceti prieteni, colegi de servici cand o sa lucrati ceva.
Uite un exemplu: activez și pe un alt Sait (de turism) și acesta organizează întâlniri anuale ale membrilor. Am observat și alte forumuri care au această componentă, de socializare și de întâlnire între membri (pe diferite „pasiuni": pescuit, auto etc.).
Vă puteți înscrie pe un astfel de forum și cu timpul sigur veți găsi persoane compatibile.
Doar să nu vă așteptați la „minuni" sau la o socializare foarte rapidă. E nevoie de timp pentru ca să ajungi cunoscut și apreciat într-o comunitate (virtuală sau chiar reală). Abia după aceea alți membri ai acelei comunități vor interacționa cu voi la modul mai „apropiat".
Nici eu cu iubitul meu nu avem prieteni de familie sau alte cupluri cu care sa iesim, dar sincer nici nu prea ne trebuie.
Noi ne simtim bine unul cu altul, iar daca vrem sa mai vorbim si cu alte persoane el are prieteni sau colegi de munca cu care sta dimineata sau seara la o cafea inainte de munca sau sa vina acasa, sau se ajuta reciproc sa isi repare masinile...iar eu am o prietena cu care mai merg sa cumpar cate ceva sau mai vine la o cafea.In general cand iesim,iesim doar noi doi sa ne relaxam, sa vorbim, sa avem momente romantice si nu prea avem prieteni la comun ca sa evitam discutiile, ca poate prietenii mei nu sunt ca ai lui sau invers si mai bine sa nu avem conflicte.
Daca in caz ca vreti totusi sa mai iesiti cu cineva incedcati cu parintii, fratii, verisorii.
Buna,
Incearca sa va integrati in diverse grupuri (cum ar fi cele care se intalnesc pentru a face excursii, cele care organizeaza jocuri de societate, grupuri civice, asociatii).
Asta este o adevarata problema cand nici unul din parteneri nu vine cu un bagaj de prieteni. Ramane sa va descurcati singuri.
Nu incercati sa indepartati oamenii care vor sa se apropie de voi, ci daca vedeti pe parcurs ca nu sunteti compatibili, lasati lucrurile sa treaca de la sine.
In functie de pasiunile voastre, cautati cercuri de activitati. Ca de iesit in oras iesiti, dar nu puteti sa luati orice cuplu de pe strada si sa il intrebati daca sa fie prieten cu voi.
Succes!