anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor, am o relatie de 10 luni iar in ultima perioada iubitul meu prefera sa stea in casa in fata calculatorului toata ziua. Mi-a specificat ca asa va fi o perioadă, chiar dacă ne va afecta relația.Pur si simplu nu are chef sa iasa. De mic copil se joacă, am acceptat asta in ideea in care nu uita ca are si o relație. Trece de la o extrema la alta, iesitul seara cu prietenii destul des la izolarea in casă. Va rog sa imi spuneti cum ati proceda in cazul de față. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Cum as proceda eu? Intr-o relatie, trebuie sa fiu/sa ma simt prioritatea numarul 1 a partenerei...iar daca nu sunt, rup relatia. Nici nu as sta pe ganduri, m-as desparti de ea oricat de indragostit as fi. Ce-i drept, asa gandesc acum cand sunt mai "calit in lupta", dar imi aduc aminte ca atunci cand eram adolescent nu as fi fost in stare (nu eram indeajuns de puternic) sa fac asta, ci as fi stat dupa cooru' ei ca un catelus cersindu-i atentia, chiar daca as fi constientizat ca nu sunt important pentru ea. Ceea ce incerc sa-ti spun este ca degeaba iti spun eu si ti-au spus-o si altii sa-i dai papucii, daca tu nu esti indeajuns de matura ca sa ai forta emotionala de a face asta in ciuda faptului ca esti indragostita de el. Fii matura!

52 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns (pentru Mosotti):

Rare sunt cazurile in care partenerii dintr-o relatie straight au lucruri in comun

| mgtow a răspuns (pentru Lukasssz):

Minte retroactiva, invidiosi, masochisti - in india sau irak la fel e cu mentalitatea mai rau de fel

| Mosotti a răspuns (pentru Lukasssz):

Din nou, iar ai zis foarte bine, rar sa aiba ceva comun una cu unu.
Ele sunt cu prosteala, cu hahaiala, haine, bijuterii, calatorii, barfe, telenovele, wow-biz, filme de dragoste si cam atat.
Nici macar la pat nu-s compatibili de fapt, barbatu isi da drumu repede, ea mai greu.

Barbatii sunt mai chill, mai relaxati, vor sa stea mai mult in casa, vor liniste, de asta nu sunt compatibili.

Nu doar de asta, dar si pentru ce am zis, pasiunile, discutiile sunt total diferite la femei fata de barbati.
Eu de aia n-am vrut niciodata o relatie serioasa, nu stiu de ce casuna barbatii asa pe femei, de ce se insoara si asa mai departe.
Ca asa doar pentru sex poti avea pe una si atat, dar nu cu prea multe obligatii.

Eu stiu de ce unii barbati casuna pe femei si vor sa se casatoreasca, e din cauza societatii comuniste in care noi romanii cu cap traiam inconjurati de comunisti care te barfesc daca la 40 de ani nu esti casatorit si esti vazut cu ochi rai. Chestie pe care nu o inteleg, daca omu` nu a vrut sa se insoare cine esti tu sa il judeci?

| Lukasssz a răspuns (pentru Lukasssz):

Aceasta casatorie fiind de fapt o obligatie!

Pai da, dar uite ca pe mine nu m-a atins indoctrinarea asta cu casatoria, mi se rupe ca ma barfesc altii!

Foarte bine ca nu te-a atins indoctrinarea, inseamna ca nu iti pasa de parerea celor negativisti, ceea ce e un lucru bun, dar din pacate nu toti sunt tari psihic si cedeaza, facandu-si astfel viata un calvar si isi blesteama zilele.

Pai nu ma intereseaza de parerea unor prosti, ca daca m-ar interesa, inseamna ca-s ca ei, ca un om destept nu ar judeca si nu ar barfi, pe mine ma intereseaza ce zice un destept, nu un prost.

De aia nici nu mi-e rusine sa zic ca regret ca nu-s homo sau bisexual, ca stiu ca desteptii nu condamna si nu rad, ca inteleg de ce am zis asta si inteleg si logica.
Si o zic si in real la prieteni si altii cand e subiectul, nu am greturi, cine nu ma place asa, sa se duca tare.

Foarte bine, nu trebuie sa fi la fel ca ceilalti, fi destept si nu urma turma!

Da, eu fac ce simt si ce-mi place mie, nu ce vor altii, eu nu judec pe nimeni, nu inseamna ca daca omul ala nu e ca mine, are probleme.

| LostForForever a răspuns:

E ciudata omule rău laughing))

Nu-i baiată rău sa stii poate ca dacă ai vorbi cu el poate nu va mai fi așa oricum mulți prefera calea ușoară Asta e

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Cine naiba se gândește la așa ceva, îl vrea pe un termen de 3-5 ani

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Sa-si traiasca viata la maxim, gagici, chestii, si bravo lui.
Adică? Cum trăiești la maxim dacă în loc să ai o singură iubită cu care mai faci și copii, trăiești azi cu una, măine cu alta, chestii? Poți să îmi explici. Dar dacă le plătești și faci cu 4 într-o noapte la hotel viața e mai la maxim? Dar dacă ai bani și mâine cu alte 4 e mai la maxim, chestii? Unde e maximul, unde e fericirea. Ah, m-da, dacă ești taur pe pajiște, le iei pe vaci la rând. Trăiești la maxim o viață de mascul, de animal.
Eh, da. Dacă mai vrei să fii și om, că animal ești din start, așa te naști, apar niște chestii.

| Saiko10 a răspuns:

Daca chestia asta vine din senin poate are o problema omul ala, poate trece printr-un episod de depresie, vorbiti ma oamenilor intre voi daca aveti o relatie nu va duceti la straini pe internet sa ii intrebati de relatia voastra pe care nu o cunosc.

| relian a răspuns:

Daca nu stiai majoritatea sau cei mai multi jucatori de jocuri pe calculator sunt cei maturi, copii is mult mai mic ca procent.Deci unu genul asta si la 50 de ani o sa joace jocuri laughing dar nu are cum juca tot timpul, asta doara daca il intretii tu.

Nu inteleg pe voi astia care vedeti ce se intampla, dar tot stati cu persoana aia, ba mai iesiti pe net sa va mai si plingeti laughing te plngi de ce anume? Pai tot tu cazi naspa, ce gandesc oameni, uite si pe asta atat o duce mintea.
Si crezi ca daca pe aici primesti sfaturi 100% sa il lasi,tu o sa il lasi?
Pe pariu ca tot acolo vei sta si tot cu el,asta pana cand vei ajunge la saturatie,atunci vei rabufni si poate vei pleca,dar pentru o vreme,apoi te vei duce iar la el,vei face cateva miscari du-te vino pana cand in sf o sa pleci de tot,dar asta nu ca am spus noi pe aici ci pentru ca asa se va intampla indiferent ce sfaturi primesti, tu o sa faci tot ce stii tu.

Daca cineva pe aici procedeaza intr-un fel tu no sa procedezi la fel, fiecare om e diferit, simte diferit, gandeste diferit, etc.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Si daca traiesti azi cu una maine cu alta ce are? Daca omului asa-i place si asa e fericit el, e f okey.
Nu toti trebuie sa gandeasca ca tine. Nu pe toti ii face fericiti acelasi lucru, suntem oameni diferiti, asta e explicatia.
Esti cam subiectiv si nu e okey.

Ptr el a avea o singura iubita si a avea copii, nu e fericire, asta este.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Si daca traiesti azi cu una maine cu alta ce are?
Trăiești azi cu una. Cât timp? Ea ce planuri de viață are, tot așa ca tine, de azi pe mâine și apoi gata? Când trăiești cu una, ții cont de ea, sau numai de cheful tău? Când trăiești de ce trăiești cu ea atât timp cât trăiești?
Toate aceste întrebări un om, adică din specia umană trăind printre oameni și având cu ei în comun de împărțit valori ale vieții, căci aceasta înseamnă a trăi, a avea valori comune, asta are.
Ei dar de ce treci mâine la alta? Cânt treci, ce faci cu cealaltă, o dai afară. Îi spui că așa ești tu, asta te face fericit să o dai afară și să cauți alta? Nu trebuie să gândească toți ca mine, dar îmi explici mie să îmi fie mai clar cum gândește cel care este fericit așa în plimbare de la una la alta? Dar hai să zicem că există unii așa. Câți, ce procent, ai cunoscut tu, ai mai mulți în jurul tău, sau îi scoți din imaginație. Ai văzut tu mulți și toți iradiau de fericire, era lumină în jurul lor?

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Pai cand traiesti cu una, presupui ca si ea vrea aceleasi chestii ca si tine, se discuta asta de la inceput, deci e okey, normal ca ti cont si de ea.
Si cand treci la alta o pararesti pe actuala, ce sa facem, asta e.
Eu n-am zis ca e bine asa, ca mie nu imi place asa, insa eu ii inteleg pe aia care-s asa, asa simt ei ca-s fericiti.
Traieste timpul ala cu ea pentru placere, se simte bine cu ea.

Asa gandeste unul care e asa, ca, am intalnit asa, e fericit cat e cu una, apoi cand nu mai e fericit cu aia, trece la alta, mi s-a explicat.
Cunosc unul asa doar, dar acum are o prietena si sta cu aia de mult insa nu s-a insurat si nu are copil, se distreaza, se simte bine cu aia care gandeste ca si el.
Sarea de la una la alta mai asa pana in 30 ani, ca acum are 43 ani.
Deci are o relatie fara batai de cap, si se inteleg foarte bine, nu s-au insurat ca au auzit ei asa, ca aia care fac acte se cearta mai repede decat ceilalti.

| Freya1 a răspuns:

Pur si simplu as pune piciorul in prag si i-as specifică faptul ca nu are cum sa ma avertizeze ca N timp va fi,va face si se va comporta cum vrea mușchii lui.Da,daca e vorba d e un program mai încărcat la munca pe un plus de bani, sau daca are mama bolnavă si nu va mai veni direct acasa ci va trece pe la ea o oră două sau habar nu am, chestii de genul sunt de inteles.Dar rahaturile astea sunt pierdere de vreme si pentru el, dar mai ales pentru tine.

Ignorăl pur si simplu si iesi tu cu prietenii. Daca te cauta răspundei scurt si sec iar daca te intreaba ce ai, avertizeazăl ca o perioadă îndelungată de timp cam asa vei fi ca aia e.

Răspuns utilizator avertizat