Parintii tai accepta situatia de dragul tau Ei cred ca pina la urma nu veti ramine impreuna ca este doar o relatie trecatoare si ast sa vada ce se intimpla pe viitor iar despre voi 2 faceti cum va spune inima oricum parintii nu or sa mai traiasca 50 de ani nu? Asa am facut si eu dar am trcut prin! f multe Asa ca eu zic daca va iubiti si acceptati ideea sa va sacrificati pentru fercirea voastra nu mai stati pe ginduri bafta in viata de la kris si sa-mi rasp
Buna, si la mine a fost problema cu familia mea; nu au fost de acord cu relatia mea cu baiatul cu care sunt de 2 ani, te inteleg ca stiu cum e... m-au pedepsit, am avut multe certuri, nu l-au acceptat deloc, insa eu nu m-am dat batuta si pana la urma nu au avut de ales decat sa il accepte pentru.ca ne iubim mult. Am luptat pentru.relatia noastra!
La mine nu au fost de acord ca cica nu e de mine ca e mai mare cu 5 ani ca mine si ca e golanas, ehh.nu e chiar asa cum crede lumea.
Ok, motivul care l-au gasit parintii tai, adica ca nu va potriviti ca e cat tine de inalt mi se pare penibil si absurd, normal.Atata timp cat voi va iubiti nu conteaza inaltimea mai ales ca nu e golan sau cine stie cum; inaltimea nu conteaza intr-o relatie chiar si mai mic sa fie el, mai ales ca ce trebuie neaparat sa porti tocuri.
In fine, ideea e ce nu trebuie sa renunti la el si discuta cu parintii tai sa inteleaga ca aceste aspecte nu au importanta pentru. tine. Fa-i sa inteleaga ca tu chiar il iubesti pe acest baiat, ma gandesc ca si ei s-au iubit si se iubesc si nu au tinut cont de nimic altceva.
Totusi, asta mi se pare un pretext de-a parintilor, cand de fapt asa sunt parintii, le e teama ca copilul lor sa nu pateasca ceva, sa fie ok, asa sunt ei, au impresia ca mai esti copil, dar totusi trebuie sa inteleaga ca ai crescut si ai dreptul sa iti alegi perechea iar ei sa accepte alegerea ta, mai ales ca nu au motive intemeiate sa nu fie de acord.
Este adevarat ca multi parinti sunt foarte protectori, mai ales cu o fata si aproape toti vor ce e mai bun pentru fata lor. Chestia cu inaltimea nu il consider un motiv intemeiat pentru a-l respinge pe prietenul tau.
Parerea mea este ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu parintii, sa nu le ascunzi nimic din relatia ta, oricum tot se va afla la un moment dat si este mai bine sa afle de la tine. Si eu sunt parinte (e drept de baiat major) si as vrea sa aflu despre viata copilului de la el si nu din barfe.
Poate ca, dupa ce iti vor asculta destainuirile, parintii tai vor accepta legatura si nu iti vor mai pune bete in roate.
Felicitari pentru facultate, numai bine si succes!
Nu ti voi scrie o poveste. Sunt mama am 2 baieti mari deci experienta de viata. NU i comndamn pe parintii tai. Vei vedea cind vei pleca d4eparte. vei cunoaste alte persoane iti vei schimba stilul de viata [pentru ca ai sp ca pl in strainatate ]si il vei uita. Sa nu ti se para un capat de tara. Parintii iti vor bine. Daca tot facoi 18 ani poti decide singura ce vrei sa faci. dar sa nu iti para rau cindva. Gindeste te de 2 ori sa faci un lucru. iti urez bafta si sa pleci cu iubitul unde doresti
Părinţii tăi sunt nişte oameni îngrozitori. Eu sunt mascul dar dacă s-ar fi comportat cu mine părinţii aşa sigur plecam de-acasă mai repede sau îi tranşam. Şi nu glumesc deloc.
Părinţii tăi nu se gândesc o secundă la tine şi la fericirea ta ci doar la imaginea lor şi la imaginea ta în ochii nu-ştiu-căror stupizi.
NU trebuie să-i asculţi pe părinţii tăi şi nici într-un caz nu le ceri lor voie să pleci cu prietenul.
Strângeţi voi bani şi mergeţi! Gata! Scurt şi la obiect!