Aratai cit de mult o iubesti si tii la ea (nu prin vorbe ci prin fapte), iar daca asa vei face intotdeauna vei vedea cum ea cu fiecare zi va tine la tine si te va iubi din ce in ce mai mult si la sigur va uita de baiatul de mai inainte
Ai putea sa o surprinzi cu cate un mesaj, floare, scrisori, e-mail-uri. Arata-i ca se poate baza pe tine in orice situatie si comunicati.
Pai...incearca sa o intelegi si in acelasi timp sa o si "recuceresti" vezi explica-i ca o iubesti mult si ca nu vrei sa o lasi pentru nimic in viata altceva chiar nu.mi trece prin cap acum dar daca o sa mai am sfaturi te anunt! SUCCES!
Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre, si pentru ca sunteti alaturi de mine chiar ma bucur ca am gasit comunitatea acesta TPU, referitor la subiect:
in fiecare zi incerc sa o fac sa ma iubeasca, si ii spun ca tin la ea foarte mult, fara ea parca mi-ar lipsii inima din piept, i-as aduce si luna de pe cer daca as putea , incerc sa aduc tot timpul ceva nou sa o impresionez placut, dar cateodata imi cade si mie moralul si mie foarte greu, dupa voi ce as mai putea face sa o surprind in mod placut? nu conteaza ce trebuie facut sau cat costa