| pws a întrebat:

Salut tuturor,
as avea si eu nedumerire, o intrebare la care poate ma ajutati,
sunt si eu cu o fata de vreo 4-5 luni, la inceput ea era cu un baiat timp de 2 ani aproape in care era foarte indragostita de el, dar cum a tot inselat-o si-a dat seama ca nu mai merita, dar ii este foarte greu sa il uite, s-a despartit de el si cam dupa vreo 2 luni am intrat eu in viata ei ca si iubit, suntem de vreo 5 luni impreuna, la inceput vroia sa fie cu mine iar cu timpul a ajuns sa tina la mine si chiar sa ma iubeasca putin, dar ea imi spune ca nu poate sa ma iubeasca asa de mult cum ar trebui si sa tina la mine cum ar trebui, si nu stie daca cu timpul o sa poata sau nu... am inceput si relatii mai intime cu ea, dar nedumerirea mea este si as vrea sa ma ajutati, o sa poate sa tina la mine sa ma iubeasca pe parcurs, ce ar trebui sa fac in situatia asta? eu o iubesc foarte mult si nu stiu ce m-as face fara ea, e viata mea.
va rog sa ma ajutati, multumesc big grin

5 răspunsuri:
| alina_9433 a răspuns:

Aratai cit de mult o iubesti si tii la ea (nu prin vorbe ci prin fapte), iar daca asa vei face intotdeauna vei vedea cum ea cu fiecare zi va tine la tine si te va iubi din ce in ce mai mult si la sigur va uita de baiatul de mai inaintewinking

| Kity22 a răspuns:

O sa te iubeasca sigur pe parcurs, ai rabdare cu ea happy

| onetwothree a răspuns:

Ai putea sa o surprinzi cu cate un mesaj, floare, scrisori, e-mail-uri. Arata-i ca se poate baza pe tine in orice situatie si comunicati.

| Dodolik a răspuns:

Pai...incearca sa o intelegi si in acelasi timp sa o si "recuceresti" vezi explica-i ca o iubesti mult si ca nu vrei sa o lasi pentru nimic in viata altceva chiar nu.mi trece prin cap acum dar daca o sa mai am sfaturi te anunt! SUCCES!

| pws explică:

Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre, si pentru ca sunteti alaturi de mine big grin chiar ma bucur ca am gasit comunitatea acesta TPU, referitor la subiect:
in fiecare zi incerc sa o fac sa ma iubeasca, si ii spun ca tin la ea foarte mult, fara ea parca mi-ar lipsii inima din piept, i-as aduce si luna de pe cer daca as putea sad, incerc sa aduc tot timpul ceva nou sa o impresionez placut, dar cateodata imi cade si mie moralul si mie foarte greu, dupa voi ce as mai putea face sa o surprind in mod placut? nu conteaza ce trebuie facut sau cat costa happy