| withaspiritjustme a întrebat:

Salut tuturor! As dori parerea voastra,dupa ce iti dezamagesti iubitul,ce atitudine trebuie sa adopti? Ce ar trebui sa fac ca sa aiba din nou incredere? Multumesc anticipat, ofer funda.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Sa fii sincera cu el, rabdatoare pentru ca increderea tradata se castiga foarte greu. Sa nu il mai minti cu absolut nimic, nici cel mai mic detaliu si cu timpul si-o va recapata.
O zi frumoasa!

7 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Îţi ceri iertare şi ai răbdare cu el.

| RAY a răspuns:

Foarte greu se mai recupereaza pentru ca memoria noastra emotionala e mare, poti macar sa fi sincera cu el, dar mereu sa va simti mintit, la cel mai mica minciuna se va gandi de doua ori sa te creada

| IMPLICAT a răspuns:

Orice ai face iti spun, nimic nu va mai fi la fel.

| Făgăraş a răspuns:

Din pacate cred ca si tu stii care este raspunsul, sinceritatatea in cel mai mic detaliu. Insa cum au raspuns si antecesorii mei, rana este grea si adanca si tot timpul va crede ca este mintit! Acuma depinde foarte mult si de modul in care a fost dezamagit!
Insa eu vin cu o perpespectiva personala, care, din punctul meu de vedere este un mod de viata autentic si o reteta de iubire vesnica: inainte sa vorbesti cu el sa te rogi la Dumnezeu si la Maica Domnului! Stii de ce? Pentru ca Dumnezeu ajuta la oamenii sinceri, chiar daca au gresit! Cu totii gresim! O seara frumoasa si mult succes!

| withaspiritjustme explică:

Ideea e ca nu l-am inselat si nu o s-o fac, problema a fost ca nu l-am ajutat atunci cand avea nevoie.

Răspuns utilizator avertizat
| rousz a răspuns:

Increderea va veni treptat ...momentan cred ca sa-i fi alaturi