| Anonim0310 a întrebat:

Salut tuturor, cum reușiți să vă vedeți în continuare de viață? Incerc să trăiesc pur și simplu dar văd cum îmi pierd timpul pentru că în fiecare seară sunt bântuit de tot ce am pierdut sau mă rănit, retrăiesc tot de parcă ar fi prima data și nu i de parcă nu as vrea sa o fac incerc dar mi-am creat atâtea frici și îndoieli din pricina a tot încât de fiecare data vad exact cum va merge prost și urăsc că am dreptate de fiecare data, nici măcar să fiu mințit nu pot pentru că îmi dau seama, doar mă prefac surprins sau că nu știu și sincer strig după ajutor și mă trezesc dar fara folos, vreau doar sa îmi pot trai viața că un om normal de vârsta mea.

1 răspuns:
| 1onur a răspuns:

Ai abia 21 de ani ești la început vieți, vei mai întâlnii greutăți, responsabilități, probleme cu alți oamenii destule, toate astea vor veni inevitabil, fiindcă nu toți îl au pe Dumnezeu și Hristos cu Adevărat.

sânt mulți "oameni" ce o ard cu Dumnezeul și faptele lor vorbesc de la sine, nu trebuie săte lași doborât de ei, ei sănt acolo să-ți pună piedică săte împiedice în viață și să devieze drumul tău alături de Dumnezeul, și Hristos apoi să ajungi rău, fiindca asta își doresc mulți" oameni" săte vadă la pământ nu le permite nu le oferi ocazia să-și bată joc de sufletul tău și inima ta, acelor "oamenii" Niciodată.

Mie Dumnezeu și Hristos miau arătat și demonstrat ce pot ajunge și deveni cu el! Și ce pot ajunge și deveni fără el!

Am fost în Germania cu munca am 3 vrei acolo, am muncit cu ei am stata 2ani de zile acolo, este jale Germania grav de tot, este terminată de tot ce însemnă categoria Musulmanii Europei! Au legalizat o grămada de mizerie! O grămada de mizerie este legală acolo! De aia am și plecat de acolo nu suportam să mai văd drogați, boschetari pe străzi ori și când săte bată pe stradă că au ei sechele lor de sacadați, bolnavi mintali...

Viața nu-i dreaptă nici normală pentru mulți oamenii nevinovați! Alți au totul, alți nau nimic, iar alți muncesc ani de zile să aibă,. tu alegi cum îți trăiești viața. Ori muncești să ai din munca ta banul tău, ori ai săte lași călcat în picioare de oricine calcă pe cadavre să fie bine lui.