| szmotovio a întrebat:

Salut tuturor-intrebare pentru a intelege psihologia omului
cu totii am avut perioade in care 1001 ganduri nu ne dadeau pace, de aceea va cer o parere in legatura cu unul din ele
acum cateva luni, un barbat (30 ani)tot spunea familiei lui ca ma place.am aflat asta de la ai lui, fiind vecini, dar de fiecare data cand ne intalneam, parca era pierdut. zicea sarumana si nu stia cum sa "fuga "mai repede
acum, am vazut ca e cu cineva(a nu se intelege ca ma deranjeaja asta, nu bv lui, doar nu era sa stea singur toata viata)eee...de cand nu mai e singur, e altfel cand ne intalnim(ma saluta-buna/ciao-s-a terminat cu sarumana ca nu mai tb sa faca impresie bunalaughing)si nu i se mai citeste acea timiditate in privire.
ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| Lyiia a răspuns:

Buna!
Eu cred ca si-a gasit jumatatea.Bravo lui!
Poate incerca sa iti atraga atentia, insa acum se pare ca are alte intentii si te trateaza doar ca pe o.amica! Sau cel putin o vecinalaughing
Mi-am dat seama ca datorita acelei fete a scapat de timiditate si de gandurile aiurea.
Mi-ar placea sa aflu si varsta tathinking
Sa aflu numai de bine de la voi.Paa!

| szmotovio explică (pentru Lyiia):

@lyiia
eu am 25 de anihappy

| Lyiia a răspuns (pentru szmotovio):

Aaaa.pai asa lucrurile stau altfellaughing Sper ca te-am lamurit cat de cat, desi nu stiu cumhappy Da in fine, multi inainte!

| szmotovio explică:

@lyiila
sa nu ai impresia ca imi pare rau ca e cu cineva si nu cu mine.nu...pana al urma as fi putu sa iau si eu initiativa sa vb cu el etc etc...
am pus intrebarea...asa...sa vad cum gandeste lumea

greece12
| greece12 a răspuns:

Pe vremea cand isi cauta pe cineva si tu erai o presupusa partida,el era intr-o situatie de semi-inferioritate in fata ta,se pierdea pentru ca in gandul lui,probabil, isi imagina diverse,inclusiv acceptarea ta!
Acum,ca si-a gasit pe cineva,a devenit mai sigur pe el,a capatat incredere,nu mai e singur,nu se mai simte cumva inferior in fata ta si a mai capatat curaj.
Poate chiar sa te compatimeasca in sinea lui ca l-ai "pierdut", cine stie ce-i poate trece prin minte!happy
Vezi-ti linistita de viata ta si cauta sa ti-o faci frumoasa, inteleg ca esti o persoana buna si luminoasa!
O zi cu zambet sa ai!

| szmotovio explică (pentru greece12):

Mersi la fel si tie

| szmotovio explică (pentru szmotovio):

Si legat de faptul ca l-am" pierdut"...iti dai seama ce am pierdut?laughing)) tongue

greece12
| greece12 a răspuns (pentru szmotovio):

Sigur ca da!laughingAi pierdut exact ce nu-ti lipsea!

| szmotovio explică (pentru greece12):

Paihai sa fim seriosi pana la urma.om in toata firea...vai imi place de tipa aia dar...mi-e rusine sa ii zic.asa faceam si eu pe la 13 ani

greece12
| greece12 a răspuns (pentru szmotovio):

Da,exista barbati care nu se maturizeaza niciodata!