Parintii tai se poarta urat cu tine? Te bat, te alunga de acasa? Eu cred ca nu.Tu acum dai cioara din mana pe aia din par, nici nu-l cunosti bine pe respectivul si ti se pare ca langa el va fi numai miere de albine si fericire curata.Parintii tai vor ramane parinti toata viata, nu te vor lasa la greu, eu asa cred deodata ce te-au luat cu ei in Italia, tu acum vrei sa-i lasi in favoarea unuia care il cunosti de putin timp, si care nu stii la ce sa te astepti de la el.Eu zic mai bine sa ai rabdare, sa lasi timpul sa treaca, sa nu te grabesti sa mergi la respectivul ala ce ti se pare tie ca te va iubi o viata sau ca te va face fericita.Nu stii ce fel de om este,el te va privi ca pe cineva care si-a lasat parintii pentru el,te va avea la mana, va face orice ii va trece prin cap, in ideea ca tu nu mai ai sprijin, ca depinzi de el...E decizia ta, eu zic sa nu te grabesti.Succes!
Buna,
Ai 23 de ani, esti majora, vacinata si toate cele.
Decizia o iei tu, nu altii.
Banuiesc ca ai ceva motive daca nu esti sigura.
Analizeaza bine situatia dar nu fi pesimista, asa vei gasi 1000 de motive sa nu te duci la el.
Fi doar relista si mergi pe pe principiul "in viata daca nu risti nu castigi"
Cine nu a mai avut experiente de genu o sa-ti dea la iar 1000 de motive sa nu te duci.
Nu alege sa stai cu un baiat doar pentru ca nu te intelegi cu a tai.
Mai rabda un pic pana gasesti pe cineva potrivit pentru care sa ai sentimente ca sa poti pleca linistita si impacata
Din cate zici ca el in Italia traieste cu parintii asta inseamna ca daca te muti cu el, nu vei mai sta cu parintii tai cu care spui ca nu te intelegi, insa nici traiul cu viitorii socri nu cred ca o sa fie altfel daca veti locui cu ei sub acelasi acoperis. Apoi tu ai 23 de ai, ce perspective de viata ai, te-ai gandit la o cariera sau job ceva, dar el? Trebuie sa vezi si daca sentimentele sunt reciproce pentru ca urmeaza sa faci niste pasi importanti. Trebuie sa vezi si parerile parintilor tai si ai lui insa totul depinde de voi doi.