Poti sa caut poze cu tortul de la nunta. Si te duci la o cofetarie si ceri sa iti reproduca varful(ultimul etaj al tortului).
Daca nu, poti aduce o poza cu ei de la nunta si ceri sa iti faca un tort cu poza aceea in mijloc. Se poate face comestibila(lol).
Daca nu, sa stii ca un va iubesc, o sticla de sampanie si o urare de genul -' Pentru inca 100 de ani de casatorie'(sau pune 50) ar fi perfecta.
Sper ca te-am ajutat!
Pai, le-ai putea lua ceva ce le place lor. Poate o ciocolata ceva de genul. Sau imbracaminte.
Dar uite am gasit ceva ce cred ca te-ar putea ajuta: http://personalizari-cadouri.ro/
http://www.luagosssilver.ro/ (vei vedea in partea stanga ca sunt mai multe "Categorii").
Iar acum daca te referi ceva pregatit in casa le-ai putea face o surpriza cu o cina apetisanta( si gatita de tine).
Sau ai putea merge impreuna cu ei la un picnic si sa va distrati acolo.
Pai nunta de argint inseamna 50 de ani de casatorie, daca ei s-au casatorit la 20 de ani inseamna ca au 70 de ani sau mai mult daca s-au casatorit mai tarziu. Cumpara 2 sicrie si niste locuri la cimitir si fa coliva ca nu mai apuca craciunu.
Parerea mea e sa personalizezi un obiect cu ajutorulk a 2 fotografii o poza cu ei tineri si una cu ei din prezent ar fi frumos
Hey buna! Eu zic sa le faci ceva care sa intre la sufletul lor. Eu le-am facut parintilor mei cadou in acest an, dar la aniversarea de 14 ani, un power point. Adica: am pus poze de la nunta, poze din viata noastra, si mai scriam pe ele acolo ce reprezinta si le-am aratat asta de ziua lor, au spus ca a fost un cadou la care nu se asteptau si le-a intrat la inima, deoarece au plans si s-au bucurat mult.
Bafta!:*
Eu zic sa nu le iei in nici un caz haine. sau chestii de genu`.
E o idee buna sa le faci rezervare la restaurant sau sa le pregatesti o cina romantica. Ai mai putea sa sa cauti un album de fotografii mai deosebit si sa scoti poze incepand de la nunta lor, pana in prezent(sa le pui in ordine cronologica). si eventual sa le scrii un gand ceva pe prima pagina.
Sau daca aveti filme din alea pe caseta poti sa le scoti pe dvd si daca te pricepi sa faci un film (un fel de colaj).
O alta idee e sa le cumperi cate un pandantiv din argint, in care poti sa pui si o fotografie micuta eventual;
Sper ca te-am ajutat
La cadouri personalizate nu prea as opta, daca ii iau mamei un medalion personalizat, tatei ce ii mai iau? Cina e exclusa. Vreau ceva semnificativ, 1 cadou pentru amandoi... Btw, mersi de sugestii
Se prea poate sa raman la ideea de tort personalizat + sampanie + decoratii prin casa. Mersi, o sa anunt in 1 zi, 2, castigatorul pana voi lua decizia finala