Poi ai avut mare curaj sa incerci sa ii spui ca il placi. Dar nu poti sa ii spui chiar asa pe fata, nici nu ai discutat cu el nici nu sunteti prieteni si sa te duci asa la el sa ii zici ce simti pentru el e cam ciudat. Incerca sa faci rost de datele lui de contact, mai bine de la el decat de la altii pentru ca o sa ii para ca esti o ficoasa:p. Dupa ce va imprieteniti poti sa ii spui daca nu isi da seama singur. Bafta, indragostito.
Ai dreptate...dar nu mai suportam sa vad cum alte fete care erau in sala cu mine si nici macar nu-l cunosteau, il salutau. Erau si alte lucruri care ma faceau geloasa si nu mai suportam sa-l vad doar din cand in cand, sa vad cum alte fete au curajol sa vorbeasca cu el sau sa-l intrebe ceva, iar eu sa stau si sa ma fac ca ploua ori sa ma panichez cand il vedeam. De asta am vrut sa-i spun ca-l plac fie ca ma cunoastea sau nu! Oricum, multumesc pentru raspuns
Pai in primul rand, baietilor nu le place fetele rusinoase :* Incearca sa stai mai mult pe langa el, mai glumiti Cumparai ceva de Craciun :* Si Dupa ce va imprieteniti, ii poti spune tot ce simti! E mai bine asa, atunci o sa stii daca merge sau nu. Stai cu el acolo si cu profesorul tau Si eu as vrea sa ma un astfel de profesor
Multumesc de raspuns e destul de draguţ daca nu mai raspunde nimeni s.ar putea sa il aleg pe al tau castigator >:d< mersi inca o data
Mai jignit la faza cu "baietilor nu le place fetele rusinoase"
Imi pare rau, dar pana acum cam la toti baietii nu le placeau fetele rusinoase Un baiat s-a despartit de colega mea doar pentru ca era rusinoasa, explica )
Nimeni nu-i perfect, spune-i sa-si dea foc din partea mea A pierdut o fata extraordinara
Effy35 întreabă: