Gindeste te ce i ai facut de ce numai vorbeste cu tine? Procesul de impacare va fi greu dar nu imposibil, ia tu initiativa fa tu primul pas spre impacare suna l si roaga l sa te ierte chiar daca nu a fost vina ta, iar cand vorbesti cu el nu da vina numai pe el pentru aceasta situatie, si tu ai cu siguranta o parte de vină recunoaste ti greseala in fața prietenului tau si vezi daca este dispus sa te ierte, ar fi bine daca v ati impaca, eu cunosc persoane care de la o cearta discutie banala nu i si mai vorbesc de 10 ani
Nu mai vorbește cu mine de 3 săptămâni.Anul trecut s-a supărat pe mine fara sa îmi zică de ce.M-a ignorat 4 luni, timp in care i-am scris mereu chiar și de ziua lui.
Timpul de care vorbesti difera de la persoana la persoana si depinde mult si de motivul neintelegerii, de cat de important a fost pentru el. Ai rabdare. Daca nu te-a sters de la prieteni inseamna ca exista sanse sa va impacati.
L-am sunat și nu răspunde.I-am scris de multe ori și mi-am cerut scuze.Nu zice nimic.
Parca mi-ați dat speranțe că ne putem împaca daca nu m-am șters.dar eu nu-l mai urmăresc daca am văzut că nu zice nimic, dar mă urmărește în continuare.
Ia o pauza. Nu-l mai cauta o vreme. Lasa sa se aseze lucrurile. Daca ti-ai cerut scuze nu prea mai ai ce face decat sa astepti.