Pfff... din punctul meu de vedere, desi. poate-s mai mic ca tine, increderea intr-o relatie pe termen lung pleaca de la a avea cunostinte asupra castigurilor si cheltuielile si veniturile la un loc. Cunosc familii care nu au banii la comun, cunosc familii care nu au banii la comn. Ghici care sunt fericite. Cei cu banii la comun, vezi ca ai ghicit. La inceput nici logodnica mea nu a dorit sa auda de totul la comun (ca deh, asa a crescut), eu i-am explicat ce si cum, a vazut si la ai mei, si uite ca de 2 ani avem totul la comun, stim cat ia fiecare si cat cheltuim. Si surpriza, suntem mai fericiti, mai relaxati. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu sotia ta. Poate si din cauza ta a ascuns ca are bani, sau poate ii strange pentru copii. Sunt parinti care ascund de partener cat castiga si cand copilul face 18 ani sau termina facultatea ii cumpara un apartament sau o masina.
Man esti genul beta cel care lupta pentru a avea o familia fericita, un om harnic cu frica de nevasta, daca ai vazut sms urii ce naiba esti o carpa dao naibi afara din casa ta nu vezi ca isi bate joc de tine ba ca castiga putin acum are si pe altcineva, baieti cuminti pierd mereu pentru ca femeilor le plac badboys care isi bat joc de ele
Problema ta e foarte grava chiar daca acum nu ti se pare... din cate vad eu ea iubeste mai mult banii decat familia sper sa ma insel dar langa ea nu vei ajunge sa imbatranesti!
Fa primul si cel mai important pas : Puneti banii la un loc sa vezi cum chetuie banii si pe ce? pe ce loc va pune ea strictul necesar pentru familie? O sotie daca nu e economa si trage de bani ca sa aveti toate cate trebuiesc in casa atunci cu una ca ea nu vei avea niciodata un viitor. Ea iubeste mai mult banii decat orice si chiar daca e casatorita cu tine ea mai cauta in continuare unul cu bani multi si cand va gasi, adio familie, adio tot! Cam trist dar asta-i adevarul, asta-i parerea mea, Bafta!
Cred ca exista doar o chestie ce poti face tu. Sa ai o discutie foarte serioasa cu sotia ta. Nici un alt comentariu nu cred ca te poate ajuta in cazul asta. Trebuie sa vorbiti sa vedeti ce faceti, asa nu merge. Degeaba faci sacrificii daca nimeni nu da 2 bani pe ele.
Oamenii vor să se bucure de o căsnicie fericită, de sănătate, de o slujbă care să le aducă satisfacţii şi de suficienţi bani cu care să trăiască fără griji. Ca să le ai pe toate este nevoie de echilibru. Însă când principalul ţel în viaţă sunt banii, acest echilibru e tulburat. Ca să revină pe calea cea bună, mulţi ar trebui să accepte un loc de muncă mai prost plătit şi să se mulţumească cu o locuinţă mai mică, cu o maşină mai puţin costisitoare sau cu o poziţie mai puţin importantă în societate. Câţi sunt însă dispuşi să sacrifice luxul de dragul valorilor înalte?
În ce categorie vă aflaţi? Dacă aţi adoptat deja un punct de vedere echilibrat cu privire la bani şi lucruri materiale, sunteţi de lăudat. Dar, dacă frunzăriţi până şi acest articol, deoarece din cauza stilului de viaţă nu aveţi prea mult timp la dispoziţie, sau dacă vă număraţi printre cei care doar se gândesc să renunţe la unele avantaje materiale pentru a-şi ocroti sănătatea fizică şi emoţională, atunci acţionaţi cu hotărâre, înainte ca materialismul să vă distrugă familia.
Când familia are un punct de vedere echilibrat cu privire la lucrurile materiale, fiecare membru al ei va avea de câştigat pe plan fizic şi emoţional.
SURSA: JW.org
anonim_4396 întreabă: