| BogNae36 a întrebat:

Salut. Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii in urmatoarea problema( rog cei care au chef de caterinca sa se abtina). Maine seara as vrea sa raman la prietena mea insa nu stiu ce "minciuna" credibila, mai ales ca este din scurt, sa ii spun mamei mele. Mentionez ca locuiesc cu mama mea si nu am fost nevoit sa voalez adevarul pana acum si vreau sa evit momentan sa ii spun ca am cunoscut pe cineva, ca știți cum sunt părinții ( incep cu intrebarile), până nu sunt sigur ca relația va funcționa.
Mulțumesc

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poti spune ca trebuie sa refaceti o tema/proiect, ca ati mai primit o sansa de la profesor.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai de ce să minți. Dacă ți-e frică să nu te lase, să o anunți în aceeași zi, la o oră foarte târzie, că ai rămas la fată până târziu și o să rămâi acolo până dimineață

| mi25 a răspuns:

Cati ani ai?

| LordCristobal a răspuns:

Spune-i si tu ca te duci la un prieten care a ramas singur acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu o sa te ajut sa spui o minciuna credibila, si nu, nu sunt genul sa faca, caterinca ci o sa te sfatuiesc mai degraba sa o prezinti mamei tale pe prietena ta.
Ce ai de pierdut daca o faci?
Si daca va pune intrebari nu-i nimic rau in asta, parintii pun intrebari deoarece sunt interesati de soarta copiiilor lor.

Eu ca parinte, daca as fi, as aprecia sinceritatea baiatului meu de a-mi prezenta noua lui prietena.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo! Un raspuns corect si echilibrat.

| mi25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand se prezinta o prietena parintilor?
Adapteaza-te noului, mersurilor vremurilor.

| BogNae36 explică (pentru anonim_4396):

Inteleg ce spui...pertinent raspuns insa nu e acea siguranta si crede ma ca mama e foarte insistenta in a afla detalii simai bine evit momentan...