| boyka2002 a întrebat:

Salut... vin si eu cu o problema. Sunt impreuna de 4 luni cu iubita mea si ea gamerita si sta foarte mult pe un discord cu multi baieti. Eu nu suport sa o stiu cu ATATIA baieti dar ea zice ca nu ar trebui. Sunt eu nebun?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ești. și eu stau cu băieți pe discord și asta nu înseamnă că mă culc cu ei sau ce o-i mai avea tu în cap laughing spune-i o dată că vrei și tu să intri cu ei că te plictisești sau ceva și vezi atunci ce fel de relație au

| sierra1 a răspuns:

Da, ai dreptate!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai de trebuit, cum a spus si ea... nu ar trebui. Ar trebui sa aveti incredere reciproca, sa stiti ca nu se intampla nimic de genul ala, si sa aveti acel sentiment ca totul o sa fie bine mereu big grin

Insa, gandirea ta este oarecum normala, sunt ganduri... nu prea le poti controla asa usor. Pur si simplu tie nu iti place acest lucru, din acest motiv ar trebui sa vorbesti cu ea mai mult. Sau cel mai bine sa te joci si tu cu ea big grin

| Zuzu1991 a răspuns:

Hai sa punem problema in felul asta, ea e cu tine, daca tu devii un BOU gelos o sa te lase si o sa isi gaseasca pe altcineva in 2 minute... NU crezi?!?
iar tu dupa aia o sa ramai numai cu regrete amarate

| Eireann a răspuns:

Deci pe tine te deranjeaza ca sunt multi baieti? Nu ar trebui, poate ii place sa primeasca si ea un pic de atentie, nimic grav in asta. Daca vorbeste cu 10-20 sau 100 e ok. Daca vorbeste doar cu unul anume poti sa iti pui intrebari.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Nici mie nu mi-ar conveni asta
Poate ea doar se înțelege cu ei dar cred și ca ii place atenția. am trecut și eu prin situații de genul
E neplăcut
Pocăiește te și vin-o la Hristos

| AlexValentinn a răspuns:

Din ce am vazut prin raspunsurile de aici, oamenii cred ca social media sau comportamentul social in viata de gamer nu are nicio treaba cu comportamentul social in viata reala. Parerea mea e ca are o oarecare legatura, acum nu stiu cat de mare, dar parerea mea e ca fetele serioase sunt serioase in orice mediul, social media, realitate, mediul de gaming, locul de munca etc. Acum nu vreau sa trag o concluzie clara, probabil sunt doar niste "tovarasi" de gaming, dar depinde, daca are 1 sau 2 tovarasi de gaming e ok, daca are foarte multi si mereu isi face noi prieteni de gaming e posibil sa fie o problema pentru ca astia care vor mereu sa isi faca prieteni gameri, la un moment dat se vor intalni si in realitate, nu cu toti, dar cu o parte sigur. Trebuie sa analizezi mai in detaliu problema, daca doar sta si vorbeste chestii de gaming si chestii random cu ei, nu cred ca e problema, daca incepe sa lege o relatie de prietenie poate deveni o problema, nu trage momentan o concluzie clara, nici nu trebuie sa te panichezi, doar stai cu garda ridicata cum s-ar spune, fi atent la mai multe detalii, nu la tot ansamblu in general, detaliile conteaza foarte mult.