| Raul199612 a întrebat:

Vine ziua iubitei mele şi vreau să vă spun că este singura fată care în care am ajuns să ţin atât de mult la ea şi vreau să-i fac ceva frumos, nu doar nişte simple flori happy
Cer în special ajutorul fetelor, ce v-aţi place să primiţi?

M-am gândit la un Ursuleţ de plus uriaş, mai mare ca ea :X Trandafiri, si o cioco milka în formă de inimă... şi să mai scriu ceva pe un bileţel ceva, dar nu ştiu ce happy

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca ii iei doar ursuletul ajunge.
Sau ai putea s-o scoti la o cina romantica
Sau sa pregatesti chiar tu o cina romantica
Saaau, s-o duci un weekend intr-un loc frumos pe langa voi, la munte ar fi minunat in perioada asta dar si dupa posibilitati.

| Raul199612 explică (pentru Adry05):

Nici eu nu sunt mai presus faţă de vârsta ei... :/

| baru a răspuns:

O pictura cu imaginea ei si un lantisor!

| Florentina9210 a răspuns:

Un ursulet cu o inimioara, scriind numele ei pe ea. Ii mai poti lua si o cutie de ciocolata Milka, ca e cea mai buna, si sa nu uitam, cel mai frumos cadou, este partenerul.
Daca ii esti mereu alaturi, si o vei sustine si o vei ajuta, si o vei iubi neconditionat, celelalte cadouri nu vor mai avea asa mare semnificatie.

| Raul199612 explică (pentru Florentina9210):

Flori nimic? sau...

| Florentina9210 a răspuns (pentru Raul199612):

Ii duci un trandafir rosu, decat sa te duci cu toata ''floraria'' la ea. Stii tu la ce m-am referit.

Faza e că nu ştiu cum să i le dau pe toate. Cum merg cu ursul mai mare ca mine pe stradă?

Da, complicata situatia. Poti vorbi cu o firma de curierat, stii? Ii suni, le dai adresa iubitei tale, si ii vor trimite cadourile la usa.

Da dar... creiz că va fi asa uşor? adică crezi că va ajunge fix in ziua aia?

Pai tu la cei de la curierat, le explici ca trebuie sa ajunga fix in ziua scrisa pe colet. Oricum, dureaza cam 2-3 zile, depinde de oras.
De exemplu, daca ziua ei este luni sa zicem, tu trimiti coletul de joi.

| MeForeverAlone a răspuns:

Ai putea să cauți niște lănțișoare din acelea pentru cupluri, cu jumătăți de inimi care se unesc, sau niște tricouri cu,, she is mine",, he is mine" tot pentru cupluri, însă mi se pare mult mai bună idea cu ursul. Mai ales că un urs așa mare e cam scump, ea o să se bucure mult când o să vadă că ai cheltuit atât pentru ea. Și plus trandafiri și o ciocolată milka...o să fie o surpriză foarte frumoasă.
Scrie pe bilețel :
,, Pentru cea mai minunată fată din lume, de la Raul ( sau ce nume ai tu în realitate) care te iubește mult.
La mulți ani!"

| AjutOameni69 a răspuns:

Manele de aur volumul 6 din 2005, editia speciala cu adrian minune cand se numea el adi de vito

| TatianaZuzu123 a răspuns:

-buchet de flori, trandafiri de preferat; poti sa ii iei cati ani are ea, nu stiu depinde
-rama cu o fotografie cu voi doi
-ursulet super mare
-multa ciocolata
-un parfum
-un lantisor cu numele ei
Sper ca te-am ajutat happy

| Kitty12Ever a răspuns:

Eu zic sa ii iei un buchet de flori, o cutie de ciocolata si poate o bijuterie(inel, colier, etc.)
Sau un ursulet

Întrebări similare