| Vasya a întrebat:

Vine ziua tatalui si nu stiu ce sa ii iau. Am cam 150 de lei...si pot sa cumpar din orice loc, doar ca nu stiu ce...idei pls si bieneinteles*FUNDA*!

Răspuns Câştigător
| danyelo112 a răspuns:

Cu 150 lei poti sa mergi intr-un magazin in care sa faci ceva personalizat.de exemplu pe o sticla de vin sau un tricou cu poza lui.ce zici? asa e mai bine.decat sa iei ceva clasic stiu eu parfumuri si haine sau mai stiu eu...cea mai buna idee este cum ti-am zis eu sa personalizezi ceva ce sa insemne pentru el.bafta

6 răspunsuri:
| devilll a răspuns:

Daca-i plac ceasurile de mana cumparai unu.

| ASIGURATORUL a răspuns:

De regula un cadou binevenit este acela la care te gandesti demult si de care ai nevoie. Tu trebuie sa stii cel mai bine ca isi doreste tatal tau. Un parfum bun, sau poate o servieta pentru serviciu.

| alexralu34 a răspuns:

O carte,un pardum(sprey),o cravata, camasa,tricou,o prajitura,o rama de fotografie,lant, ii poce face un colaj depoze cu voi, nu conteaza ce ii ei, intentia conteaza

| Pufi1999 a răspuns:

Eu i-am luat o felicitare si i-am facut prajitura cu merge (preferata lui) si i-au placut foarte tare.

| scumpik99 a răspuns:

Pai poti sa-i cumperi o camasa stil sport sau elegant sau un ceas de argint (daca e ieftin si de aur e f.bine)Sau poti sa-i iei o sticla de vin de buna calitate.Pe langa aceasta o ciocolata si o felicitare.
Sper ca te-am ajutat.

| Ralyy a răspuns:

Pai intreaba'l pe el ce isi doreste sau dk ai frati/surori mai mari intreabai si pe ei.Pwp succes:*