| Roberrt21 a întrebat:

Salut, voi ce ati face daca v-ati despărțit de o fată si dupa 6 luni te-ai intoarce la ea, ea acordandu-ti inca o șansă dar spunând că nu crede că te mai poate iubi din nou, ati continua sa încercați sau v-ati da bătuți?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Depinde in ce context a fost despartirea. In principiu nu m-as intoarec, e indiferent cine a initiatt despartirea, pentru poate unul o sa vrea o despartire iar.

| RKBlue a răspuns:

Nu.
Daca chiar ai avut o conexiune adevarata si foarte puternica poate merita sa incerci.
Dar cel mai probabil nu.
Cel mai simplu e "sa te dai batut"(nu mi se pare o exprimare chiar buna, caci acesta ar fi un test, asa ca practic nu te dai batut decat daca consideri impacarea un test)
Cel mai bine e sa mergi mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te va iubi din nou ce rost are sa te intorci? Ciorba reincalzita rancezeste!

| troleibuz a răspuns:

Nu as incerca. Nu as accepta sa fiu primit inapoi din mila.

| aneliram a răspuns:

Depinde a cui a fost vina, daca a greșit ea, nu. Daca am gresit eu, poate.

| shu7e a răspuns:

NU.
As merge mai departe. Chiar daca asta e un raspuns "standard"la fete cu iubitul nu cred ca are vreun viitor relatia asta. Si apoi cred ca esti la varsta cand äduni"experienta si nu te gandesti la casatorie, copii etc. Asa ca... care-i smecheria aici? de dragul trecutului, a ceea ce a fost? Multumesc nu