| andreiv671402 a întrebat:

Salut, voi cum va ridicati cand sunteti sufocati de evenimente proaste? Eu simt ca nu mai rezist. Am 21 de ani si in ultimele 2 saptamani mi s-a intamplat cred ca e tot ce-i mai rau. Incep asa, m-a lasat prietena, 2 ani frumosi alaturi de ea pe care n-am sai uit prea curand..peste cateva zile sa aflu ca firma unde lucrez a dat faliment practic, chiar regret enorm imi placea la nebunie ce faceam. Marti, saptamana asta am avut un accident de masina, eu nu am patit nimic insa masina nu mai este deplasabila. Astazi m-am certat si cu ai mei dintr-un nimic. Simt ca nu mai pot si nu stiu de unde sa incep sa repar totul, nu mai pot sa dorm, sa stau linistit si nici atat fericit.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uita-te la partea pozitiva a lucrurilor: ca esti tu bine si sanatos, fiindca totul se poate repara si schimba!

O alta iubita, o relatie mai fericita si mai frumoasa!

O alta masina, ca-i fier si poate fii inlocuita oricand cu alta.

Un job nou de asemenea, ca-ti prinde bine schimbarea, acum avand alte sanse odata ce ai deja experinta de la vechiul loc de munca. Oricum, nu pleca inca de acolo, pentru ca vei primi niste bani de compensare, daca stai pana la sfarsit cu ei, fara sa-ti dai demisia.

Certurile cu ai tai sunt usor de fixat, doar trebuie sa mergi si sa-ti ceri iertare.

Hai, ca totul raul este spre bine. Se pare ca sunt multe, dar nu vad nimci grav in nici una.
Nu uita: esti perfect sanatos si asta este luceul cel mai important!

| andreiv671402 explică (pentru Violleta2022):

Cred ca am făcut ceva rău sau nu știu, în ultima perioada dacă stau sa ma gândesc de vreo luna și ceva doar chestii nasoale pățesc, probabil e si vina mea sunt moale. Cu jobul nu îmi place sa stau "degeaba", am un interviu programat în alta parte, masina da, se repară. Sper din tot sufletul sa îmi revin din starea asta. Cat despre o alta relație acum nu știu, nu e asa ușor sa treci peste. abia acum am realizat cât de greu este sa treci peste niște evenimente grele și sa nu iti fie nimeni alături, poate și vina mea, nu am contat pe nimeni și nici alții pe mine, mereu am fost mai singuratic

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreiv671402):

Dupa cum spuneam, daca nu a murit niemni sau nu este pe moarte, TOTUL, dar absolut totul se poate repara!
Fii pozitiv si nu te mai uita in urma la ce ai pierdut!
Eu intotdeauna cand am avut un esec, am avut dupa aceea o mare bucurie. Intotdeauna dupa ploaie va iesii soarele!
Eu cred ca ai intrat intr-o perioada de schimbari majore si cred ca sunt toate spre binele tau, trebuie doar sa gandesti pozitiv si sa vrei sa schimbi situatia existenta intr-una mai buna!
Sanatate multa si succes pe toate planurile!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Astea nu sunt necazuri asa de grave, masina? da-o incolo, bine ca esti tu sanatos. Masina mai cumperi, sanatatea nu ti-o redau nici milioanele de euro daca nu o ai. Sa imi moara un parinte sau sa ai probleme de sanatate coplicate de care nu scapi toata viata, astea sunt probleme reale. Prietena nu te-a iubit, de aia nu mai sunteti impreuna. Mergi la psiholog si vezi, altfel e risc sa cazi in depresie si sa iei tratament psihiatric tot restul vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa fwute viata in general. E tipic ce ai patit tu. Tot ce poti face este sa induri pana se termina toata seria asta de ghinion. Va urma alta mai tarziu, dar poate tu vei fi mai pregatit.

| Together a răspuns:

Ai 21 de ani. Cati n-ar schimba locul cu tine...

Problemele alea par grave dar nu-s, toate se rezolva. Prietena vei gasi curand alta, job si mai curand, cu ai tai te vei impaca si mai repede, accidentul se rezolva.

Nu ai probleme de sanatate, nu ai lasat pe nimeni insarcinata, nu ti-au murit membri ai familiei, ai o gramada de motive sa-ti fie bine.

| alexandradlr a răspuns:

Am patit și eu asa-zisul lanț de evenimente proaste, dar nu trebuie sa te amărâți atât deoarece o sa vina și zile foarte frumoase. E doar o perioada mai grea, încearcă sa rezisti. Dacă ai trecut prin atâtea deja înseamnă că ești deja puternic, nu te lasa.
Găsește activități de făcut, sau ceva ce îți place ție, sau apuca-te de un sport sau un hobby.

| varcopisicul a răspuns:

Eu încă sunt mică și nu cred că pot să înțeleg chiar bine cum este să ți se întâmple chestii din astea așa. unul după altul qwq dar da, de ignorat nu poți să ignori dar nu ai ce să le mai faci acum, deja s-au întâmplat și cred că trebuie să accepți și-ți continui viața. Nu-mi pot imagina cât de greu îți este acum dar eu, o copiliță, recomand să te auto-setezi singur ca să ieși până într-un parc plin de verdeață sau chiar și o pădure, cu o înghețată în mână și respiră adânc până te dor plămânii și gândește-te la viitor, ce urmează să faci :3 sper că vei fi mai okay curând!