| Cătălin199014 a întrebat:

Salut. Vorbesc cu o fata de 6 luni, ne comportam ca și un cuplu dar ea spune ca nu e momentul sa fim oficial împreună deoarece are probleme pe cap după divorț cu partaj, plus unele mici probleme cu famia. Sincer am început sa o iubesc mult de tot, a recunoscut ca și ea a început dar tot nu vrea sa fim împreună chiar și cu problemele ei, spune sa am răbdare, dar sunt momente când vad ca da înapoi, alteori ca da înainte, sincer și eu sunt puțin bulversat. Comunicam destul de mult dar chiar nu știu cum sa mai procedez în situația data. Îmi puteți da un sfat va rog frumos? Ce ați face în locul meu?

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pe parcursul divortului /partajului nu e bine sa se cupleze cu cineva vreunul din parti, fiindca ar putea ramane dezavantajat.
Doar dupa incheierea defiitiva a proceselor + macar un scurt timp trebuie sa se afle de noua relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i pace ca-i inca legata de sot, fiindca a trecut prin divort samd.
Oricum, o relatie ca aceasta nu va rezista niciodata, fiindca este doar de tranzitie pentru ea.

| gabicoo a răspuns:

Ai răbdare. Dacă este să fie va fi.

| ioana748 a răspuns:

Buna,

Ai putina rabdare, accepta ritmul ei.
Acum are nevoie de cineva care sa o asculte, sa o linisteasca, nu sa ofere presiune.
Arata ca esti acolo pentru ea si asteapta sa termine cu divortul.
Nu ai motive sa grabesti lucrurile. Pur si simplu creează momente frumoase atunci cand va intalniti si atat.
Toate cele bune,

| Madaxo97 a răspuns:

Așteaptă să termine cu divorțul, nu te grăbi și nu o presa încă cu nimic.

| 1onur a răspuns:

Calmează-te. Așteaptă fata să-ți spună ceva serios, concrete, asumat, sincer, loial. Dacă vrea să aveți o relație, Adevărată.

Nu nu o forța nu-i normal. Dacă ția spus să aștepți respectăi decizia.

| adam7 a răspuns:

Salut, dacă relația voastră e pe bune, sfatul e clar:
Ai răbdare și înțelegere!
Arată-i ca ești acolo pentru ea, ca o înțelegi și o susții, fără a pune presiune.
Ea încă e nehotărâtă și probabil încearcă să gestioneze și nu prea știe cum.
Totul e să menții un echilibru, să rămâi tu însuți, și sa nu grăbești lucrurile ca altfel o poți îndepărta.

| CalinaXandra a răspuns:

De ce atâta graba? Lasă femeia sa se liniștească și sa își rezolve problemele liniștită, tu în loc sa ii oferi sprijin și răbdare pui mai multa presiune pe ea în asemenea momente. De obicei o femeie după un divorț nici măcar nu mai e deschisa emoțional spre o alta relație. Da-i timp și dacă va fi, va fi. Dacă nu, nu. Dacă vorbiți de 6 luni aia nu e o viata de om. Poate ea a fost căsătorită ani de zile și tu vi și o iubești după câteva luni. Keep calm

| ZappyTV01 a răspuns:

Eu as lua o mica pauză