Relatiile la distanta nu tin decat daca esti capabil sa o mentii, si asta e in ambele cazuri!
aici e ceva copilaresc,, de ce spun asta? pentru ca nu se merita si ati cam pus botu amandoi!
Ok, tipa s-a schimbat. e logic, nu? nu ai fost mereu alaturi de ea si ea si-a gasit o ocupare cu altul, intelegi?
Si mie mi s-a intamplat asta mai demuult!
"imi spune ca ma iubeste.momente cand imi spune ca m`a uitat." - frate! fi atent! astea sunt ca sa te bage in ceata, pricepi? nu pune botu!
Ti la ea?! bine, da vezi ca nu merge, decat asa cearta mai bine cauta altceva care sa merite, ok? sa te simti bine!
Lucrurile reincalzite nu prea au gust, prinzi ideea? cand apar certuri des si sschimbari e destul de evident ca nu mai tine! mai ales e distanta si ea e genu influentabila!
pierzi timpu cu ea cand poti cunoaste alta fata mai draguta, aproape de tine!
Scumpule,mai bine alta fata chiar nu merita.din tot ce zici tu :*. chiar nu vad rostul sa continuati
Relatiile la distanta nu sint de durata...cauta o fata din orasul tau...doar nu sint pe cale disparitie!
Omule esti la fel ca mine,relatia s-a racit, fata isi bate joc sfatul meu nu sta dupa curul ei cautati alta sunt multe fete si u esti special in felul tau si poti avea relatii cate vrei cauta-ti o fata! prin cartier la tine sa aveti timp sa va vedeti, lasa relatiile virtuale, la telefon etc.Si sa te vezi de 2 ori pe luna e o prostie! Bafta
mihaela_2989 întreabă: