Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera
vrednic, iti va indrepta ea cursul!
Asteapta!
Cauta pe cineva care nu e chiar parsiv.
eu cel putin asa fac.Nu grabi pe nimeni si nu il lasa sa te grabeasca. Daca sa intampla asa ceva paraseste-l sau macar spune-i certa-l daca te iubeste o sa inteleaga.
ubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind(in loc sa te sarute). Care te saruta pe frunte.Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA.Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit.Care in prezenta prietenilor te ia de mana.Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu
Cam asa merge treaba:X
Asculta-l pe @Bro
Toate au timpul lor.Pana si dragostea.Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte
Acelea au fost prietenii de scurta durata. O relatie adevarata se construieste in timp si nu este inca tarziu. Mai ai timp mai ales ca ai doar 14 ani si abia acum se incheie copilaria. Sa mai ai rabdare si sa fii mai selectiva findca nu au nici un rost astfel de prietenii in care pierzi doar timpul.
Parerea mea ca si baiat e ca daca vrei o relatie in care sa existe saut pasional fara gand de sex sau alte minuni atunci te amagesti singura, unui baiat ii e destul sa iti simta respiratia sau sa te ia in brate si sa creasca pofta in el... vizibil. ca idee cauta sa ai amici care sa iti indeplineasca aceste nevoi afective fara sa te implici sentimental si o data amici poti vedea si acele lucruri nasoale pe care nu le vrei sa le vezi la un biat
Pai tot timpul cand iti doresti si cauti ceva nu gasesti.totul vine de la sin e si intamplator.asteapta si se va intampla...
La varsta ta e cam greu sa intelegi ce e relatia dar uite un sfat sper sa fie bun, uitate-n jurul tau si vezi fiecare ce iti ofera si sigurat vei vedea ce cauti si nu zice ca acel baiat e inbratcat asa si celalalt nu uitate la toti sigurat este unul care iti arata dar u nu il bagi in seama si acolo se ascunde durata pe care o cauti
Ar fi de folos sa stim si ce varsta ai.
o data spui ca ai avut o multime de relatii dupa care spui ca esti prea mica. Tu ce parere ai?
Tiktok25, ai dreptate. Nu ai intrebat daca e bine sa ai un "prieten", tu intrebai de o "relatie". Prieten este cel care te tine de mina in parc si te duce la cico, o relatie ai cu un iubit. Si daca prieten e ok sa ai la 14 ani, un iubit ce sa spun? Acum iti zburda hormonii si fara sa va dati seama mergeti mai departe decit ce spui tu ca vrei "saruturi pasionale". Acestea fiind spuse, la un moment dat o sa apari pe site sa intrebi asa cum fac multe alte fete aflate ca tine la virsta pubertatii si care intreaba speriate ce sa faca sa nu afle mama lor ca nu mai sint virgine sau cum sa-si dea seama daca sint sau nu insarcinate. Oricum, e treaba ta daca vrei sa tii sau nu seama de ce-ti spun altii care au trecut prin mai multe decit tine, ei nu pot decit sa te sfatuiasca, nimic mai mult. In fond e viata ta si faci ce vrei cu ea.
Ubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind(in loc sa te sarute). Care te saruta pe frunte.Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA.Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit.Care in prezenta prietenilor te ia de mana.Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu
Chestia asta e foarte adevarata.si crede-ma nu e baiat in ziua de azi care sa nu se gandeasca macar putin la sex. daca tu nu vrei sa faci sex iti da papoci cat ai clipi
Salut! As vre sa stiu cam cati ani ai ca nici eu nu am o relatie serioasa si nici nu am avut, deci daca as sti te-as putea ajuta sau da-mi idd-ul tau daca vrei, daca nu atunci nu, vreau si eu o relatie serioaso dar uite ca nu am nu am cu cine.
Salut! Nu ai vrea sa ai o relatie foarte serioasa cu mine? Am putea sa facem tot ce ai propus tu mai sus.Ce zici ai vra?