Fratele tău nu a greşit deloc. Chiar a făcut foarte bine. A greşit că a vrut de la bun început să te ajute. Tu TREBUIE să-ţi faci singură temele că altfel peste câţiva ani o să te plângi că mereu eşti în umbra fratelui tău şi că nimeni din familie nu te bagă în seamă. Şi ar avea şi motive dacă tu nu eşti în stare singură să faci o banală temă la fizică.
Şi-n plus, într-un fel se rezolvă o problemă în clasa a XII-a, altfel în clasa a VI-a.
Exemplu clar: O problemă de optică este foarte greu de făcut cu aparat matematic de clasa a VI-a, dacă stăpâneşti deja trigonometria. În clasa a VI-a trebuie' să faci cu asemănări de triunghiuri şi scrii mult iar pentru cineva care stăpâneşte aparat matematic mai avansat, e obositor şi preferă varianta scurtă şi mult mai eficientă.
Cât despre tremuratul tău, ar putea fi pe de o parte un atac de panică. Dar, pe de altă parte, pot fi primele semne ale unui astm bronşic moştenit.
Ia caută tu să te duci la un doctor pneumolog. Şi nu glumesc. Dacă-l descoperi acum, ai şanse reale ca până la 20 de ani să scapi de el.
Dacă-l descoperi adultă fiind, îl porţi toată viaţa şi nu, astmul nu e o plăcere!
Succes.
Poate ai facut un atac de panica, linisteste-te, stai putin in pat, sau fa ceva placut tie. Daca nu, du-te si vorbeste cu el!
Incearca sa te linistesti, bea putina apa...
Poate ai probleme cu inima, si mie mi s-a intamplat!
:-ss
Beh, fratele tau sa purtat super cu tine. Si restul este un copy peste de la ce a spus Ellena
Si pe mine dar sti de ce? pentru ca nu suntem obisnuiti cu asa ceva
Ppfooooo... esti tuta thmneee eu ma bat si ma injur ca fratimiu d morti in fiecare zii. j sa vzi ce tremur eu ca ma cert kfratimiu)...numai atacuri d panica fac dutee fhaaa
Ma baiete.fratele tau stie sa rezolve asa cu le-a aratat la scoala lor. daca voi a-ti facut altfel, are dreptate. fa-ti temele singur si fii mai atent in clasa.si ei ii ajut pe ai mei pana la a cincea. dupa aia nu mai pot fiindca a evoluat muult materia. iar de la revolutie incoace 6 ani e mult.
Multumesc de sfaturi fara suparare dar nu cred ca o sa mai vorbesc cu el o perioada...
Ma lasi de parca eu nu ma injur mai mereu cu fratimiu dar am avut niste traume de cand eram mica...si cand vad ca se intampla din nou ma panichez tuto
1. sunt fata 2. da, ok materia s-a schimbat doar ca...cum sa zic chiar nu avea nici o legatura ce zicea eș si nu pentru ca stiu eu neaparat ca asa se face. Pur si simplu a gresit si s-a rastit la mine... oricum gata a trecut ce s-a intamplat s-a intamplat!
Incearca sa te calmezi si sa te impaci cu fratele tau.Cu siguranta ii va trece :*. Sper sa va impacati+si eu am un frate de 18 ani(coincidenta). Funda?