anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
Vreau sa ma impac cu iubita, s-a terminat relatia din niste maruntishuri (n-am inselat-o, nu m-am comportat uratat, nu i-am zis vorbe urarte etc.), atunci cand ea a zis sa ramanem prieteni, eu am inceput sa psihuiesc, o sunam in fiecare 5 min, mesaje, promisiuni etc. si pana la urma ea ma uraste.
Dupa care am citit pe forum multa informatie despre relatie (dar tarziu), si m-am convins ca tot ce-am facut so reintorc o fost dimpotriva s-o indepartez de mine((( Am aflat ca trebuie sa te opresti, sa nu mai suni in fiecare clipa, mesaje intruna. Dar trebuie sa faci o pauza, sa lucrezi aspura ta, la punctele slabe, negative.
A trecut o luna si jumatate si in acest tot timp am lucrat asupra mea, am inceput sa imblu si la sala, in acest timp nu am vb deloc cu ea, dar in fiecare seara ii doresc noapte buna prin mesaj. Peste tot sunt blocat, is pus in lista neagra, numai in Instagram nu m-a blocat.
Stiu ca situatia este complicata si ca so reintorc am sanse foarte minime. Tot acest timp numai la ea ma gandesc si nici nu mam astepat sa se intample asa, deoarece era tot bine si deodata hop si gata(
Dupa aceasta perioada de despartire in care am priceput tot ce n-am facut bine, acum vreau sa incerc so reintorc, is cu speranta, daca no sa incerc o sa regret toata viata.
Va rog spuneti-mi cum e mai bine sa procedez acum, cum sa fac acest pas?
Sa o sun sa o invit sa iesim undeva (nu cred sa accepte)?
Sa ma intalnesc intamplator pe strada (o sa-i zic salut, ce faci? si tot nu e varianta)?
Sa merg la ea cu flori(o sa zica ca vreau sa o cumpar, asa am facut deacum)?

multumesc

6 răspunsuri:
| m1dn1gh7 a răspuns:

N-a fost nevoie sa citesc tot, am citit primul paragraf si-a fost de-ajuns sa-mi dau seama ca nu te va mai cauta vreodata.
Cauta tu alta!winking

| Raluca199427 a răspuns:

Prin faptul ca vrei sa ii iei niste flori o cumperi? Este un gest frumos. Dati nas in nas 'intamplator' intra usor in vorba cu ea si incearca sa deschizi subiectul relatiei voastre. Daca pe Instagram nu te-a blocat, scrie-i acolo un mesaj, spune-i tot ce ai pe suflet. Daca nici dupa dupa mesaj sau dupa intalnire nu reactioneaza, numai incerca. Iti faci mai mult rau.
Multa bafta

| GoldenZenith a răspuns:

Scrie i pe Instagram un singur mesaj, in care sa concentrezi tot ceea ce simți tu. Nu pune presiuni asupra ei, las o sa se decidă. Eu cred că ea nu mai vrea nimic de la tine, din moment ce nu i-ai făcut nimic și totuși a ales sa încheie relația cu tine.

| Georgiana_Alexandra_1998 a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu ea. Spune-i ca te-ai schimbat (in bine). Recunoaste-ti greselile si poate te va ierta. happy

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca femeilor le place sa aiba muuulti pantofi : crezi ca se multumesc sa stea langa un singur barbat?

| kandaraki a răspuns:

Nu ai nici o sansa, ai pierdut-o, ai fost un prost asta e.
invata acum din greseli si cu urmatoarea fata nu fa aceleasi greseli!