anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa merg in vizita la prietena mea pentru prima ora. Mentionez ca n-am mai facut asta pana acum. Nu stiu cum sa ma adresez parintilor ei, cu "dumneavoastra" cred ca e prea office, sa le zic "mama, tata" din prima cred ca e prea familiar, gen sa nu creada ca-i iau in ras sau ceva. Ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| MrLucas a răspuns:

Dumneavoastra clar, office sau nu, trebuie sa ai cei 7 ani de acasa.Mama/tata e exagerat. Daca vrei sa faci o impresie buna, trebuie sa le arati ca esti baiat serios, matur si ca fiica lor e in siguranta in preajma ta.Aerele de smecheras nu isi au locul, doar asa ca idee.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca este prima intalnire cu parintii prietenei tale, bine este sa vorbesti cu ei cu dumneavoastra.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cum sa ii te adresezi cu mama si tata unor straini? tu esti normal? mama e numai una, tatal e numai unul, nimeni nu merita acest apelativ decat parintii tai! nu fi fraier, o sa fie incomod cu parintii acasa, vei sta ca pe spini, du-te si tu la ea cand nu; s ai ei acolo

| sofisis a răspuns:

CLAR vorbesti cu ei cu DUMNEAVOASTRA!
Auzi la el, mama si tata. Nu esti normal la cap.

| Oana92 a răspuns:

Vorbeste cu ei cu dvs, asa e cel mai politicos. Mergi la ei cu flori pentru mama si cu o sticla de vin pentru tata.

Si orice ai face nu o pipai/saruta in fata lor laughing Succeswinking

| Cristinaaa57 a răspuns:

Intrebare:cati ani ai?happy