anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu cum fac sa ma placa o fata la scoala.
2 colegi de incredere mi-au spus ca vrea sa fim impreauna si ca tine la mine.
Dar ea nu da niciun semn ca m-ar place.
In trecut am mai invitat-o in oras si nu stiu de ce s-a suparat si nu a mai vorbit cu mine, si ma barfea.
Putin ajutor va rog

17 răspunsuri:
| Miur a răspuns:

O fata apreciaza cand un baiat merge cu toata inima deschisa si o intreaba daca cor sa iasa. O fata apreciaza cand baiatul face primul pas si nu o lasa el pe ea sa faca primul pas. Asta e sfatul meu!

| Jjøқεr a răspuns:

Salut. Nu stiu ce sa zic, poate prietenii tai te-au mintit si isi bat joc de tine. Dar daca iti place de ea fa-ti tupeu si du-te si intreab-o! Ce se poate intampla? Ca te vor barfii si vor rade? sa le spui " Ma, cel putin eu am curaj sa-i spun unei fete ca imi place de ea". Daca te barfesc, inseamna ca ai fani laughing Curaj si tupeu, altcumva nu se poate in viata. Bafta smug

| anonim_4396 explică (pentru Jjøқεr):

Problema e ca fata m-a placut in trecut, am invitat-o in oras (am avut curajul) si apoi nu stiu ce s-a intamplat si nu a mai vorbit cu mine.

| Jjøқεr a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti sigur ca i-a mai placut de tine? Oricum, asta nu schimba nimic. Intreab-o! De ce sa nu-ti traiesti viata? Oricum, daca Doamne Fereste te refuza, mai sunt fete. E plina baltawinking. Bafta!

Saaau, poate, n-a fost pregatita sa iasa in oras cu tine, si a povestit cu niste prietene despre treaba asta, nu stiu... Oricum, stii ce cred eu despre barfitori? Ca n-au curaj sa te insulte/injure/ameninte in fata, sunt tari dar pe la spate laughing

| Troyyyy a răspuns (pentru Jjøқεr):

Vreo un an m-a tinut la block pe facebook, acum cateva zile mi-a dat accept si in fiecare zi ne intelegem foarte bine, stam pana la 11 noaptea pe facebook, vorbim si in grup...
Dar nu ia-si spune ca o plac momentan...

| Jjøқεr a răspuns (pentru Troyyyy):

Zici ca va intelegeti bine? Asta e un pas in fata. Incearca s-o cunosti mai bine, sa vada ca poate sa aiba incredere in tine. Si eu am avut niste prietene cu care stateam pana la 1, 2 dimineata, dar totusi nu era neaparat ca ma placeau sau eu pe ele. Incearca sa explici cum vorbeste cu tine, si spune si tipul ei de caracter. Daca e mai timida vorbeste mai putin, daca e mai "curajoasa" vorbeste mai pervers cu tine, depinde de ea. Incearca sa-i faci curte, sa te dai la ea, sa vezi cum reactioneaza. Ea da semne ca te-ar placea?

| Troyyyy a răspuns (pentru Jjøқεr):

Deci, o sa scriu in mai multe etape.
E mai timida, la scoala unii colegi rad de mine si de aia cred ca nu vorbeste deloc cu mine.
Am inceput sa o cunosc mai bine, i-am cerut si numarul de telefon, mi l-a dat dupa o zi de gandire, si mi-a zis ca ea il avea pe al meu de la un coleg.I-am zis mici chestii si despre rudele mele...ce mancaruri ii plac e.t.c.
Nu stiu daca ma place dar e foarte draguta.

| Troyyyy a răspuns (pentru Troyyyy):

Si cum adica sa ma dau la ea?

Deci, deja ne-am si certat.
Ieri i-am scris toata ziua si nu mi-a raspuns nimic.
Ieri seara, am inceput sa o jignesc ca nu mi-a raspuns, fara sa gandesc si s-a suparat pe mine.A zis ca nu o sa mai vorbeasca cu mine deloc.Acum, cum o fac sa ma ierte? I-am spus ca am gresit si am facut-o fara cap, dar nu are credit sa imi raspunda si pe facebook mi-a dat block.

Cere-ti scuze. Cel mai simplu. Ii spui ca iti pare rau, ca nu ai vrut s-o superi si s-o jignesti si vezi ce-ti raspunde, ca vrei sa o cunosti mai bine, ca e foarte draguta si de treaba si chestii din astea. Nu incerca sa o tot presezi, ca dupa nu mai vorbeste deloc. Fetele timide sunt cel mai greu de cucerit, dar, cu incredere si putin noroc, poate vei reusii. Fa-i mici cadouri, atentii, sa vada ca tii la ea. Din cate mi-ai spus vad ca nu e prea matura sa-si dea seama ca tu o placi si ca vrei sa fii cu ea. E genul care din orice, dramatizeaza.NU TE CERTA CU EA SI NU O JIGNI, fetelor nu le place asta, si niciodata sa nu ridici palma la o fata, orice ar zice colegii ( retardatii) SA NU DAI INTR-O FATA. Arata-i ca tii la ea, ca nu suporti sa fiti certati si din astea. Sper sa reusesti. Vad ca pentru tine e o fata foarte speciala. Du-te la scoala si vorbesti cu ea, daca vrea sa plece o prinzi de mana si ii spui frumos "Te rog frumos sa ma asculti" sau "Da-mi cel putin 2 minute". Poate te va asculta. Ii spui tot, ca iti pare rau etc. Bafta, si nu te lasa!

| Jjøқεr a răspuns (pentru Troyyyy):

Sa nu te dai la ea prea "tare", adica sa nu sari direct laughing. Ii faci cateva complimente, ii mai spui din cand in cand ca e de treaba, frumoasa. Sa nu devii pervers, ea fiind mai timida se va supara. Incet-incet, niste complimente, si te vei descurca.

Multumesc pentru raspuns.
Sa o luam cu inceputul.
De cand ne-am certat mi-a zis ca nu o sa mai imi spuna absolut niciun cuvant.Si a zis cu ambitie.Si eu normal ca i-am cerut scuze iar peste 5 min mi-a dat block pe facebook. Apoi i-am dat un sms in care mi-am cerut scuze si i-am spus noapte buna.Deci ce sa fac? Pun pariu ca nu o sa se mai uite la mine la scoala.Eu as zice sa o mai las o saptamana si sa ii mai dau un mesaj sa ii zic ca regret.(Nu imi raspunde la SMS ca nu are credit)Tu ce zici? La scoala au mai fost fete care m-au placut dar de ea imi place mult si as vrea sa fim impreauna.Dar acum ce sa mai fac?!

Pai nu stiu ce sa zic, esti intr-o situatie destul de dificila laughing. Ea dramatizeaza, si de la o mica cearta nu mai vorbeste cu tine. Eu m-am certat cu o prietena (destul de rau) si urmatoarea zi se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. E la moda sa dramatizezi, daca te certi o data cu cineva devine cel mai mare inamic laughing Asta e, mai insista putin, si daca nu da semne atunci... Stiu cum te simti, si mie imi place de o colega dar n-as intreba-o, pentru ca la vara ma mut in Belgia si n-o s-o mai vad. Mai vorbesti cu ea, mai cere-ti scuze. Ea are prietene? Vorbeste cu ele sa o convinga, sau sa-i spuna ca-ti pare foarte rau. Si mie mi-a placut inainte la nebunie de o fata, si cand mi-am facut curaj sa-i spun am fost impreuna cu ea doar o saptamana si mi-am dat seama ce fel de persoana e. Nu e ultima fata, esti tanar laughing Daca tot nu vrei sa renunti, fa-o geloasa smug Fa patratele laughing ca mai nou fetele sunt moarte doar dupa baietii cu patratele (multe nu recunosc, dar asta e, moda 8|, si eu chiar sa le fac in ciuda nu ma apuc, ca, colegele mele zic ca-s frumos, doar ca n-am patratele rolling on the floor ). Mai insista, incerca sa vorbesti cu prietenele ei, sa o faci geloasa. Arata-i ca-ti pare foarte rau. Cati ani are ea si cati ani ai tu?

Si ea si eu avem 13 ani.
Chiar nu stiu ce sa fac.
Sa mentin tehnica mea, sa ii mai dau timp o saptamana?

Mentine tehnica ta, poate o fura cineva, trebuie sa ai grija. Daca nici asta nu merge in cateva zile las-o o saptamana, si daca nu-i trece atunci dramatizeaza prea tare. La 13 ani nu e deloc matura, crede ca viata e o telenovela sau ceva film. Tu pari mai matur la varsta ta (si eu am 13 ani laughing ) decat ea. Poate cauta baieti mai mari, care cica-s mai maturi si doar ele stiu sa le aprecieze, chestii din astea, stii cum sunt fetele, naive. Mentine tehnica, dupa o lasi cateva zile sau o saptamana, si daca nu da semne zic ca ar trebui sa o lasi balta. Ea va pierde, nu tu. Din cate am observat esti un baiat de treaba si multe fete ar vrea un asemenea baiat. Bafta.

Multumesc pentru sfaturi!
Asa voi face...
P.S. Bafta in Belgia!