| Nekkx a întrebat:

Vreau sa va cer cateva sfaturi in lagatura cu prietena mea cea mai buna. O sa incerc sa fiu cat mai directa.

La inceput o consideram sora mea din alta mama, asta pana cand am ajuns sa o cunosc mai bine si am realizat ca nu e chiar ok. Tot timpul ma abureste cu iubitul ei, chiar si cand se presupune ca ar trebui sa petrecem timpul impreuna ea vorbeste cu el de parca eu nu as fi acolo. Cand incerc sa-i spun vreun secret incepe "Zi in *** ce naibii ai! M-ai innebunit cu chestia x" si apoi se intoarce repede sa vorbeasca cu iubi. E foarte nesuferita si prost educata uneori, mereu e bine cum face ea si ceilalti gresesc, nu accepta sfaturi de bine si bunul simt e limba straina pentru ea. Mai nou am aflat ca ea spune secretele prietenelor ei iubitului (cu care ma inteleg foarte bine dar totusi.). M-am saturat de lumea lor roz plina de alinturi si "dragostea e totul, n-as putea trai fara tine si tu esti viata mea pui" Mi-e rau. Se supara din orice prostie si daca nu fac eu un efort sa ne impacam ramanem certate. Simt ca pur si simplu nu pot sa am incredere in ea si sincer uneori ma enerveaza atat de rau inacat ma intreb de ce mai stau cu ea. Mereu a trebuit sa las de la mine.

Ea tine la mine dar e prea enervanta uneori. Pana si prietenele mele in care am avut cea mai mare incredere ma sfatuiesc sa o las in treaba ei ca ma influenteaza negativ.

Deci, ar trebui sa continui asa sau sa incerc sa ma indepartez de ea?

Răspuns Câştigător
| sir sanjei a răspuns:

Jet la fraiera.
Ea nu te trateaza ca pe o prietena, ci ca pe un animal de companie.
Astfel de persoane iti influenteaza viata negativ, te pot transofma intr-o persoana foarte nesigura, te destabilizeaza emotional, te fac sa nu ai incredere in tine, te desconsidera.
Ai o relatie de prietenie foarte toxica.
Renunta la ea cat mai repede.
Spor!

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Poti incerca sa vorbesti cu ea si sa-i spui pe direct ceea ce simti. Daca nu se schimba dupa aceastea discutie, las-o in pace. Nu merita sa te rogi de cineva sa-ti fie prieten daca nu vrea.

| danay72 a răspuns:

Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate. Tu singura ști dacă merită.

| Dorito a răspuns:

Mai bine scapi de o prietenie toxica, poate ca iti va face probleme in viitor etc. Nu te mai stradui atât sa va impacati, daca ei chiar nu ii pasa, lasa sa fie asa.