| Georgescu993 a întrebat:

Salut, vreau sa va cer și eu o părere sinceră. În urma cu un an am cunoscut o fata la locul de munca. Deocamdată nu ne-am mutat împreună deoarece are unele probleme în familie și după ce le rezolva a zis ca facem pasul asta. Eu în acest timp am făcut multe pentru ea dar din partea ei nu vad aproape nimic. Ea zice ca din cauza stresului e asa dar nu știu ce sa fac. Spre exemplu vineri a fost ziua ei și a preferat sa o facă cu prietena ei împreună cu soțul ei iar pe mine nici nu m-a chemat, nici măcar a doua zi sa mănâncă o felie de tort împreună. Sincer asta m-a durut deoarece doream sa ii fac și eu o surpriza. Ce sa fac? Sa mai aștept sau sa pun punct acum?

15 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericit dacă in loc sa cauți o fată cu care sa te muti ai cautat o sotie. Cine se muta împreună fara casatorie nu are binecuvântarea Creatorului peste relația lui si apoi va mirati de ce nu iese bine.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am muncit și în fabrică, și militar am avut munca grea (infanteriștii sunt cei mai chinuiți militari). N-am suferit de stres niciodată și mai ales n-am uitat să fiu amabil cu partenera mea. E proastă educație sau i-a fost rușine cu tine (eu cred că-i și una, și alta). Eu zic sa o lași, dar este treaba ta. Eu spun ce făceam eu în locul tău. Și vezi ca femei sunt mai multe decât bărbați!

| TheGentleman a răspuns (pentru Salontanul):

Pe de altă parte, ea fiind cu soțul, ce era să facă, să riște un scandal/bătaie în public?

Dar da, aveți mare dreptate. Sănătate

| Salontanul a răspuns (pentru TheGentleman):

Nu ea era cu sotul ci prietena ei. Oricum, parerea mea, este ori nesimtita, ori nu-i place de el (Georgescu), ori amandoua. laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te rog clarifica fraza asta:
"a preferat sa o facă cu prietena ei împreună cu soțul ei "
Sotul cui?

| eliancodrut a răspuns:

Tu chiar nu intelegi semnalul (mesajul) pe care ti l-a dat: ca nu te vrea in viata ei? Tu nu vezi ca prietenii ei sunt mai importanti decat iubitul ei si poate viitorul ei sot? Iti recomand sa nu gandesti cu capul dintre picioare. Daca acum face asa ceva, cand o sa fiti impreuna ce crezi ca o sa faca? O sa te tina pe post de sluga si o sa-i fie rusine sa iasa cu tine in societate? De aici si pana a te insela nu-i decat un pas.
Desi nu-mi place sa dau asemenea sfaturi unui cuplu, da-i papucii. Dupa trenuri si femei sa nu alergi niciodata: vin altele.
Dar daca esti masochist, n-ai decat sa continui.

| Whitte a răspuns:

Cred ca nu te vrea. Renunta pana nu te atasezi prea mult.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa purtati o discutie matura. Trebuie sa o intrebi ce isi doreste de la tine si ce are de oferit. Nu are sens sa te răneşti singur asteptand, nestiind ce intentii are.

| eliancodrut a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Ce discutie sa mai poarte? Primul invitat la ziua ei de nastere trebuia sa fie iubitul.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru eliancodrut):

Gresit. Daca nu sunt casatoriti, ea nu are nici macar o obligatie fata de el. Ei doi trebuie sa poarte discutia" ce simti pentru mine" si "ca castig daca stau cu tine"

Asta intelegi tu printr-o relatie? Vai tie!

Vai tie că esti spalat pe creier. Tu crezi ca intr-o relatie vei avea o femeie care te divinizeaza? Nu, intr-o relatie vor exista uneori injosiri, uneori vor fi momente in care te lasi pe tine pentru celalalt si uneori vei avea nevoie sa lucrezi independent de partener. Stiu asta dupa o relatie de 6 ani, cu logodnicul meu. Daca tu vrei o femeie care sa iti cada la picioare si sa fie lipita de tine, ia-ti una făra bani, astfel iti garantez ca vei fi primul chemat la ziua ei de nastere pentru că va avea nevoie de cineva care sa ii dea bani sa treaca strada, altfel, nu vei gasi una care sa te divinizeze.

Aaaa! acum imi dau seama: esti femeie! Tu ori esti proasta ori idioata. Cum poti sa-ti inchipui ca dupa o relatie de un an sa nu-ti inviti iubitul cand serbezi ziua de nastere, mai ales ca se pune problema locuirii impreuna, deci sa formeze o familie?! Tu asa faci? Mare-i cretinismul la unele persoane care nu inteleg cum functioneaza o societate si relatiile in aceasta. E ziua de nastere, care-i odata la un an, nu-i vorba sa lucrezi in alta parte! Chiar atat de dusa cu capul, incat nu intelegi sensul acestor lucruri? Nu a fost invitat, nu ca erau alte obstacole.

Oamenii au problemele lor, poate mai personale, poate nu. Asta nu inseamna ca la prima data cand esti dat la o parte trebuie sa pleci. Si singurul fara minte esti tu, si nu ti-o spun doar eu, ci mai multi useri. Fa-ti un control si invata sa tolerezi parerile celorlalti si sa nu te mai bagi in seama cu toata lumea ca un dement. Si eu sunt satula de prosti ca tine ca mi scoate Dumnezeu in fata in fiecare zi.

| Doru51 a răspuns:

Regret că te dezamăgesc,dar cred sincer că fata profită de naivitatea,de bunătatea ta, este de neacceptat să nu fi invitat la ziua ei, poate a fost invitat altcineva nu ai de unde sa ști, eu cred că se folosește de tine, încearcă să te distanțezi, poate...