| AdyAdy1234678 a întrebat:

Vreau și eu sa ma schimb, vreau sa fiu mai atrăgător, am 15 ani și pana la vârsta asta nu am avut primul sărut. Am avut o singura relație. Iar de vreo 2 ani îmi place de o fata chiar și acum, dar ea nici nu ma baga în seamă. De multe ori m-a lăsat cu seen și mi-a spus ca are iubit și sa o las în pace, dar eu tot i-am dat mesaj. Ajutați-mă va rog cum as putea sa ma schimb ca să ma caute ea pe mine.

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Um...daca ti-a spus clar... n-are rost sa insisti. Poate peste o perioada, cand s-o desparti de ala. n-o mai contacta, dar urmareste-o. Te pti dezvolta formandu-ti un cerc de prieteni cool, cu care sa practici un sport. Te dezvolti fizic si psihic. Femeile adora stabilitate, trebuie sa ai un tel in viata (sa inveti ca sa te faci politist sau jandarm, sa intri in mapn de exemplu) Sa fii calm, echilibrat. Femeilor le plac barbatii pe care, cumva, trebuie sa-i cucereasca ele, cand sunt ignorate, le pui pe jar. Le plac si barbatii curtati de alte femei, ce se obtine usor nu e pe placul lor, decat dupa 33 ani happy Daca ti-a spus nu, atunci e nu, si poate chiar are pe altcineva. Daca vroia, nu ramaneai cu seen. Nu-i mai scrie, nu o mai cauta, daca i se face dor de tine, te caute negresit, daca nu te cauta, atunci chiar nu te-a placut deloc. Aia e. Ar mai fi o varianta, sa citesti acatiste, sa mergi la moaste. Se intampla si minuni, e ca o forta pe care o asezi acolo unde trebuie. Se poate si prin telepatie, cu puterea mintii, dar trebuie sa te rogi. Vb serios happy

3 răspunsuri:
| Tokyo44 a răspuns:

Oferă-i prietenia ta in sens de amiciție!
Nefiind presata ca tu o placi poate va accepta amiciția ta iar mai târziu la momentul oportun puteți deveni prieteni!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu ai ce sa ii mai faci. Lasa lucrurile asa in privinta acelei fete. Treci peste, zau asa.
Si legat de faza cu primul sarut... ai doar 15 ani, ce naiba. De ce te-ai lasat influentat cand ai pus inrebarea asta? De comunitatea din jurul tau? De prietenii care au iubite la acea varsta? Pe cei care nu au si sunt colegi cu tine, nu ii vezi? Si sa nu imi zici ca nu exista. Ai 15 ani si nu ai mers sa sadesti un pom care sa ajute mediul (sau poate ai facut-o, zic in general), altii au facut asta. Ce este de facut? :/

Asta este, se intampla. O sa dai de alta fata cand o sa fie cazul. Crezi ca ea ar vrea ca tu sa fii disperat dupa ea, sa ii dai mesaje mereu si sa te plangi asa? Fii barbat. Atitudinea este punctul declansator.

| mgtow a răspuns:

Nu poti insista cu imposibilul. Cauti una diferita