| Caale a întrebat:

Salut.
Vreau si eu sa va prezint problema mea si sa cer sfaturi daca se poate.
Sunt un baiat si am 17 ani, sunt impreuna cu o fata de 11 luni. Pana acum a fost totul "bine" in familia mea, adica existau certuri dar nu foarte grave. Acum cateva zile m-am certat cu ai mei din cauza ca cica eu stau toata ziua in camera, nu fac nimic in casa, etc. (Ceea ce nu e adevarat pentru ca mereu am fost prezent cand era ceva de facut). Chestia e ca si in anii trecuti erau aceleasi certuri pe aceleasi subiecte, doar ca acum parintii mei spun ca e din cauza fetei cu care sunt. Pe parcursul relatiei am fost si pedepsit si mi s-a luat telefonul, avand voie sa vorbesc cu iubita mea 1 ora pe zi, am tacut si am acceptat. Acum 3 zile m-am certat din nou cu ai mei, ei m-au facut in toate felurile au spus ca niciodata nu spun ce ma deranjeaza, m au injurat si toate cele, iar apoi mi au spus ca eu nu mai am ce vorbi cu fata asta. Eu le am spus ca nu au cum sa mi impuna chestia asta si nu am acceptat, apoi le am spus si ce ma deranjeaza la ei. Ei au continuat sa ma faca in toate felurile si au inceput sa o injure si pe iubita mea. Mentionez ca atunci cand le am spus ca nu au cuk sa mi impuna asta si cand le am spus ce ma deranjeaza am vorbit normal, nu i am jignit sau ceva. Eu mi au spus ca nu am respect fata de ei si ca eu ma p*s pe ei. Iar de 2 zile nici nu ma mai saluta, nu mai vorbesc cu mine, ca si cand nu as exista.
Ce sa fac

8 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Asta se întâmplă când se supăra rudele, de preferat cel mai bine este sa aștepți și sa se calmeze! Va trece foarte mult timp pana vor fi de acord cu acea fata, din experienta mea părinții uneori accepta foarte greu deoarece considera ca te concentrezi și te gândești doar la ea

| Caale explică (pentru LisaJulie):

Ei imi spun ca m-am schimbat foarte mult din cauza ei. Dar eu nu o vad asa, fac aceleasi lucruri ce le faceam si inainte. Iar ce nu inteleg eu, e ca pana acum mereu o laudau, dar dintr o data parca sunt cu totul impotriva relatiei

| 1onur a răspuns:

Munciți cinstit amândoi și tu și iubita ta dacă tot țineți unul la altul atâta de mult și mutați vă împreună "să nu ajungeți din cauza părinților voștri separați" atunci vedeți cum este sa plătești o chiriei o factură o întreținere stați porți de grijă până la următorul salariu pe care il vei lua și să ai banii și de stat si de distracție si de ieșit oraș si săi faci poftele iubitei tale

| Caale explică (pentru 1onur):

Deocamdata suntem minori nu prea putem

| eliancodrut a răspuns (pentru 1onur):

Tu dai asemenea sfaturi unor adolescenti? Daca nu gandesti, abtine-te sa mai dai sfaturi. Ei nu au serviciu, ei sunt elevi. Poate prietena lui este si mai tanara de 17 ani. Apoi legea prevede ca parintii sunt tutori pana la 18 ani. Cap ai, minte ce-ti mai trebuie.

| 1onur a răspuns:

Și atunci nu te mai "despărți" "din cauza părinților tăi" și ai sa înțelegi de ce părinți tăi"țipă" la tine

| Caale explică (pentru 1onur):

Nu inteleg la ce te referi

| 1onur a răspuns (pentru Caale):

Un ultim sfat de la frate la frate când ai sa mai crești sigur ai sa înțelegi.

O femei în tot deauna va face reguli pentru bărbatul care nu și-l dorește. I-ar pe bărbatul care îl vrea nu are nicio condiție va munci și pentru el chiar de o înșală și o bate iar ei sânt cei favoriți și prețuiți. Ai sa înțelegi într-o zi cu siguranță inevitabil.

estrogenul si testosteronul nu și-au jurat niciodată "prieteni"...