Mi se pare urat rau Nicolae si copilului nu cred ca o sa-i placa sincer, un derivat mai fain al numelui ar fi Nicolas. George si Cristian sunt ok, si merg si impreuna cu numele de familie
De ce ai vrea sa iti aleaga internetul numele copilului tau?
PS. E naspa cu 2 nume, mereu cand completezi acte trebuie sa le scrii pe amandoua, mai uiti prin unele locuri, trebuie sa refaci actele...
Cristian/George suna bine, poate si Andrei-Marian.
Sa va bucurati de el si sa aveti o nastere usoara cu un bebe sanatos!
Nectarie, daca vrei ceva cu semnificatie religioasa. Si e si foarte misto ca nume, sincer sa fiu. E destul de rar. Avind in vedere data nasterii, ar fi o idee Florin. Cum banuiesc ca nu stii de ce Florin, uita-te aici: https://www.cancan.ro/......i-15550391
Multumim!
Sper ca glumesti.
Nu, nu glumesc. E plina tara de Constantin, Vasile, Ion, sau Gheorghe/George. Ce ti se pare nelalocul lui la Nectarie? E un nume mai ok ca Serafim, de exemplu. Parerea mea, desigur.
Multumim! Si Stefan ne place.Ar mosteni numele bunicului sau.
I'auzi! Inca un motiv de bucurie pentru bunic cat si pentru nepot. Sanatos sa fie!
Multumim
Eu cred că s-ar potrivi bine numele "Munteanu Denys Cristian". Este un nume care se potrivește bine cu "Munteanu" și conține și "Cristian" care a fost mai mult ideea voastră.
Pune-i un singur nume. Eu am doua si intotdeauna m-a enervat chestia asta pentru ca nu le folosesc, uneori uit ca am un al doilea si uit sa il scriu (plus ca am si liniuta intre ele, care conteaza la acte) blabla. Nicolae e oribil, ca orice alt nume care te duce cu gandul la secolul trecut. Sau numele straine. Un nume ii ajunge, ca oricum o sa aiba mai mult ca sigur o porecla prescurtata, n-are rost.
Mie-mi place Claudiu.
Claudiu Munteanu.
Adolf Hitler. Este si uzual(Adolf sau Adi) si are si insemnatate religioasa(Hitler).
Eduard e super frumos, stiu ca nu e religios.
Stefan, Luca, Petru, Matei asta mi se par faine.
Munteanu David George/Cristian
Munteanu George Cristian
Munteanu Nicolae Cristian
Munteanu Zian (Zian a fost numele de botez a lui Arsenie Boca )
Andrei Cristian Munteanu sau poate George Nicolae Munteanu, Sebastian Cristian Munteanu (cu rima) Denis Cristian Munteanu, Marian Cristian Munteanu (cu rima) Mihai Cristian Munteanu si Catalin Nicolae Munteanu! Sper ca v-am ajutat! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Nastere cat mai usoara!
Am un prieten fix primul nume zis de tine. )) Si ambele prenume si numele de familie
Buna! Ii poti pune un nume mai "sofisticat" gen. Razvan, Rares etc si un nume de sfant: Stefan, Daniel, Dumitru, Andrei etc...mie imi place numele Razvan, dar si Andrei si ar veni Razvan Andrei. Dar mare atentie! Daca vreti sa strigati copilul Razvan, atunci ii puneti Razvan Andrei. Daca vreti sa il strigati Andrei, atunci ii puneti Andrei Razvan.
Uite aici o lista din care poti alege:
Adrian
Adriano
Alex
Alin
Andrei
Aurel
Bogdan
Ciprian
Claudiu
Constantin
Cornel
Cosmin
Costin
Cristi
Dan
David
Denis
Dorin
Dragos
Eugen
Felix
Florin
Gabriel
George
Horatiu
Horia
Iacob
Ilie
Ioan
Ionel
Iulian
Iustin
Laur
Liviu
Lucian
Madalin
Marius
Ovidiu
Petre
Radu
Sergiu
Silviu
Stefan
Victor
Vlad
Vasile
Zorel
Sper ca ti-au placut. O zi buna!
Ar merge bine: Munteanu Razvan Andrei sau Munteanu Bogdan Iulian
Ne place si Liviu...Dar de cand cu Dragnea, mai bine nu
Gabriel e o varianta pe care o luam in calcul.