| BlueDark a întrebat:

Vrem sa alegem un nume pentru bebe happy
La ecografie s-a bazut ca e baiat 100% sigur.Se va naste prin decembrie(da, stiu ca mai e timp...Insa e mai bine sa fim pregatiti, ca sa ne obisnuim).
Ne gandeam la 2 nume: unul mai uzual si altul care sa aiba insemnatate religioasa (crestina). Avand in vedere data nasterii, ne gandeam la Cristian sau Nicolae...Chiar ar suna bine si impreuna, de ce nu? Ne place foarte mult si numele George.Nu stim ce sa alegem happy
Sugestii? Pot fi si combinatii.

P.s. Sa vina bine cu numele de familie "Munteanu".

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sper ca glumesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-i un singur nume. Eu am doua si intotdeauna m-a enervat chestia asta pentru ca nu le folosesc, uneori uit ca am un al doilea si uit sa il scriu (plus ca am si liniuta intre ele, care conteaza la acte) blabla. Nicolae e oribil, ca orice alt nume care te duce cu gandul la secolul trecut. Sau numele straine. Un nume ii ajunge, ca oricum o sa aiba mai mult ca sigur o porecla prescurtata, n-are rost.

Mie-mi place Claudiu.
Claudiu Munteanu.

| BlueDark explică (pentru Începătorul988):

Multumim happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu glumesc. E plina tara de Constantin, Vasile, Ion, sau Gheorghe/George. Ce ti se pare nelalocul lui la Nectarie? E un nume mai ok ca Serafim, de exemplu. Parerea mea, desigur.

Răspuns utilizator avertizat
| vjr1979 a răspuns:

Petru, Andrei, Dragos, Mircea, Vlad, Stefan, Mihai...

| AleexisViol3t a răspuns:

Munteanu David George/Cristian
Munteanu George Cristian
Munteanu Nicolae Cristian
Munteanu Zian (Zian a fost numele de botez a lui Arsenie Bocawinking )