Buna!
Ai noroc ca ai scapat, te putea urmari si cine stie... pe bune, mi-am imaginat scena ca intr-un film . Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu cineva, oricine, dar de incredere, pentru ca nu vrei sa afle toata lumea. Trebuie sa te descarci si sa fi mai atenta de acum incolo. Vei trece mai usor peste asta.
Sper ca te-am ajutat, bafta.
Tu ai innebunit?! Era cat pe ce sa fii violata si dupa ce ai scapat nu ai spus nimanui, desi erai inca in pericol?! Trebuie neaparat sa-i spui fratelui tau si sa te duci la politie.
Nu fi prostuță, nu suferi fără rost, pănă nu e prea tîrziu, zi totul părinților, oameni ca ăsta sunt bestii, citeste ce reușesc unii ca el să facă în societate, crime, violuri, nu vreau să fii și tu o victimă, gîndeste-te la cei dragi care vor suferi pe urma ta, nu ne părăsi, toți te iubim!
Stii cum se numeste? tentativa de viol
ar trebui sa vorbesti cu cineva, incepe cu un prieten sau un psiholog
Parerea mea este k ar trebui sa vbesty cu fratele tau si sa ai incredere in el...nu cu parintii k dp iti vor interzice multe lucruri si fratele tau va incerka sa te ajute...
Matt24 are dreptate...iar daca te mai supara ii spui ca daca nu te lasa in pace mergi la politie sau le spui parintilor iar ei vor lua o decizie, dar incearca sa stai cat mai departe de el.
Orice ai face incearca sa nu te panichezi si NEAPARAT zi cuiva. Unei prietene foarte apropiate, unei matusi apropiate, sau cel mai bine mamei tale. Ea e singura care te va intelege chiar daca uneori ai impresia ca e total pe invers fata de tine. Explicai totul indetaliat si zii ca tu chiar nu ai vrut nici in ruptu capului ce isi doreste el. Parintii tai ar trebui sa actioneze cu ajutorul politiei in cazul in care baiatul mai are astfel de "tentative". Incearca sa pastrezi distanta si sa nu il mai bagi in seama. Pur si simplu fi total deconectata de el ca si cum ati trai pe alte lumi si in alte grupuri de prieteni. Cu timpul vei cunoaste alti baieti si nu vei mai avea probleme cu tremuratul sau crizele de plans. Dar orice ai face asta se poate remedia doar in timp. ***Deci du-te imediat si spune-le parintilor tai problema***. Mult norc si pacat de fetele de varsta ta din ziua de azi care sunt hartuite sau agresate de tot felul de derbedei. :* :* Sper ca te-am putut ajuta. Fundita te rog?
Pai eu in locul tau as vorbi cu parintii pentru ca cu asa ceva nu se glumeste in ziua de azi! Sa nu iti fie frica sa le spui parintilor ei te iubesc si o sa te ajute
P.S.:Mai exact in ce sat ai fost?
Cel mai bine e sa le spui parintilor e pentru binele tau si cand iesi din casa nu ar trebui sa fi neinsotita de acum inainte