N-am inteles mai nimic, care e faza cu prietenul acela care are masini si telefoane, e acelasi care este anti-gay? de obicei imi plac telenovelele de pe TPU dar sa fie scrise mai bine, prea ai sarit de la un lucru la altul.
Deci sunt doua persoane diferite cel anti-gay si cel care se autoinvita la tine acasa? sau este vorba despre aceeasi persoana.
Si ce te-a facut pe tine sa devii anxioasa? faptul ca ai fost stearsa de pe un grup de whatsapp? ma faci sa rad, pai viata asta este mult prea complicata ca sa devenim anxiosi de la atata lucru.
Ai nevoie in aceasta perioada de alimente care iti cresc serotoniana: Lapte, cacao, cafea • Cereale, pâine integrală, tofu, ouă • Cireşe, prune, portocale, grepfruit, banane, ananas, avocadp, migdale, curmale, Carne de pui, peşte • Orez, cartofi, paste, boabe de fasole, varză de Bruxelles, spanac • Soia, usturoi, alge. Fara tigari fara alcool si pe cat posibil fara cafea, cafeaua este un fel de inhibator a productiei de serotonina, nu stiu daca vei gasi pe siteuri asta dar iti spun eu sigur asta.
Pe langa asta ai nevoie de iesit in aer liber, de plimbari si de evitat lucrurile si persoanele are iti fac rau sau iti dau o stare de repulsie chiar si cea mai mica.
Pe langa asta n-ar strica sa ai o gandire pozitiva si matura, nu una imatura pe care ai expus-o mai sus.
Nu stiu ce varsta ai tu dar ai vorbit de masini si telefoane chiar din perspectiva altcuiva dar mi-ai lasat impresia ca nu ai mai mult de 16-17 ani maxim.
E bine sa gandesti matur si sa intelegi ca aplicatiile de pe telefon sunt una si lumea reala e alta, iar realitatea nu este roz ci adesea gri precum filmele alb-negru.
Pentru asta sa fii pregatita, caci cand e viata usoara si placuta toti ne descurcam, cand se complica situatia atunci este dificil.
Dap. Ala gay e ala cu telefoanele.
Lol. Ala gay se autoinvita la mine.
Eu credeam ca e importiva gay-lor, in fine nici pe mine nu ma pasioneaza subiectul si cum e fiecare...
La el e de inteles de unde vin banii, face videochat si il platesc trambalaii din alte tari, ca sa-l vada cu bidonul bagat pe undeva.
Pai asa a ajuns ma tara asta in care gayii sa ridice pliscu?
fii cum vrei in casa ta dar sa nu te prind pe strada ca umbli "decoltat" ca te ard
Unii oameni nu sunt doar plictisitori, ci si enervanți cu viața lor. Depărtează-te de astfel de oameni, de astfel de relații. Mai bine trăiești singură decât în astfel de anturaje care nu duc la nimic bun. Este cât se poate de normal să te simți așa, cât timp trăiești într-un astfel de anturaj.
Trebuie să ieși dintr-un astfel de anturaj și să începi să îți faci planuri pentru viața ta.
Îți recomand asta: https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Ai facut bine! Nu toti oamenii merita oameni care sa aiba grija de ei, sa fie prieteni, daca nu sunt si ei inapoi la fel. Merita un fel de karma. Sunt rai sa stea cu alti oameni rai sa se sature! Felicitări oentru alegerea făcută! Și noroc în continuare!
Si pana la urma cine te deranjeaza? cel care telefonul si masini sau cel gay?