Buna! Din pacate nu ai ce face. Asa fac majoritatea, fac copii si dupa ii paseaza altora sa aiba grija de ei. Incearca sa accepti situatia.
Asculta de ea si dupa ce cresti mai mare faci cum vrei tu. La 18 ani sa fiu mai specific. Atunci ai toata libertatea, si toata responsabilitatea in aceeasi masura pe care o vrei acum. Pana atunci bucura-te de lucrurile specifice varste-i tale. Si lasa chestiile pentru oameni mari pentru cand vei fi mai mare.
Eu o ascult dar ea nici nu vrea sa ma asculte macar o data cand o rog ceva cum ar fi sa ma lase sa ma joc putin pe telefon sau pe afara
Timpul asta te formeaza pe tine ca persoana. Cu siguranta sora ta stie ce e bine pentru tine si vrea sa te ajute. Prin asta o ajuti si tu pe ea. O sa vina vremea cand o sa iei singura decizii pentru tine si te vei uita in trecut si ai sa vezi ca sora ta avea dreptate. Asa ca ai rabdare!
Sincer eu la 13 mă jucam cu păpușile, ai răbdare și eu la liceu am scăpat din "hățuri"și făceam ce mă tăia capul dar o sa regreți mai târziu