| BaiatulTimid16 a întrebat:

Am 16 ani si pana acum nu am avut nici o iubita, mulți dintre prietenii mei au relație si ma simt prost când ies cu ei si vorbesc despre relațiile lor, este ceva normal sa nu fi avut relație pana acum?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

E foarte normal. Nu te grabi sa intri intr-o relatie doar pentru a fi in rand cu lumea. Fa-o doar atunci cand vei gasi fata potrivita pe care sa o iubești.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, e normal laughing
E ciudat dupa 25 de ani incolo, pana atunci e ok

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Deci is ciudat? daca am 25 si nu am avut niciodata tangenta cu fetele? aaa de aia imi zice lumea "freak"

| SporeBox a răspuns:

E bine. Ai mai mult timp sa te pregatesti de o relatie adevarata si cum o sa te comporti.

| HaneloreOlga9 a răspuns:

Da,si singur e mai bine.

| MădălinaMaya055 a răspuns:

Stai calm, fiecare la timpul lui.Deschide-te fata de fete, socializeaza cu ele, si sigur o fata tot va accepta o relatie cu tine.Mai bine sa ai la timpul potrivit persoana potrivita.

| Aliciaraula a răspuns:

E normal de acum încolo vei începe cu adevarat sa simți.
Te vei îndrăgosti după iti v-a trece si tot asa pana vei ajunge la cea adevărată bine asta in caz de există, ma refer la dragoste!

| Pacienta666 a răspuns:

E normal, relațiile la vârste așa fragede nu sunt de lunga durata, nu sunt de încredere și te pot răni foarte rau asta daca ești sensibil, mai bine vezi-ti de alte treburi mai importante acum, dupa 18 ani vei avea timp destul pentru relații serioase.