Nu am inteles de ce v-ati despartit. Te-ai despartit de ea pentru ca face lucruri grave si ca o cauta fostul prieten? Pai,imi pare rau, dar asa cum a spus ea, ai lasat-o cand avea mai mare nevoie de tine, asa faceti voi, baietii. Vorbiti deschis, si clarificati lucrurile.
Asa as fi vrut, sa vorbesc cu ea. Dar nici nu stiu daca s-a impacat cu fostul; respectivul este cam disperat, dar nu ma intereseaza ca mi-a zis sa pastrez distanta, si chestii din astea. Nu stiu daca merita, asta este problema. O merita daca ma gandesc atata la ea? Sau incep sa fiu prea poet?
Vorbeste cu ea, nu ai nimic de pierdut.
Nu conteaza cat scrii si cat vorbesti, conteaza cat actionezi.
Eu zic ca daca baga droguri sau legale, sa mergi tu personal sa vorbesti cu parintii ei.
Ea nu e ea si nu mai judeca real cand e sub influenta, asa ca degeaba o acuzi, nu ai ce ii face si nici nu poti sa o ajuti de unul singur.
Bafta!
Suflet de poet ai dar sa stii ca daca nu i-ai fost alaturi tu ai indepartat-o, stiu ca nu asta voiai sa auzi dar gandeste-te daca tu doar o placi sau esti gelos ca s-a impacat cu ala nu cu tine. Sa stii ca daca doar pentru niste tachinari te-ai despartit de ea si nu o intelegeai nu mai are rost sa te gandesti la iubire pentru ca tu daca ai iubio ai fi inteles-o
Parerea mea sper sa iti fiu de ajutor
Din punctul meu de vedere ar trebui sa ii spui ce simti si sa iti ceri scuze pentru ca ai lasat-o atunci cand avea mai multa nevoie de tine si sa o intrebi verde-n fata daca mai simte ceva si daca v-ati mai putea da o sansa iubirii voastre. Sper ca te-am ajutat
Fundita?
Multumesc pentru raspuns.
Fundita?