| Twister09 a întrebat:

Salutare.
Am ieșit cu o fata, ne-am îmbrățișat, ne-am ținut de mână, sărutat pe obraz, a dat speranțe, și când am început sa vorbim seara, mi-a spus ca vrea o relație.
Și după vreo 3 zile îmi spune ca e mai bine sa rămânem prieteni, ca ea se cunoaște mai bine pe ea și știe ca nu se va ajunge la ceva bun din asta și mai bine oprește acum.
Eu ce as putea sa fac, ceva sfaturi?
Faza e ca noi ne vom mai întâlni și vom mai ieși afară, cum sa ma comport față de ea? Ce sa fac?
Trebuia sa zică de la bun început, nu să-mi dea sperante la început.

Răspuns Apreciat de Editori
| som a răspuns:

Nu vreau sa iti influentez decizia, intrucat eu am foarte putine informatii in ceea ce priveste relatia voastra, asa ca trebuie sa actionezi exact cum simti si sa ii spui exact ce simti, ca sa nu te chinui singur noaptea cu ganduri ce iti provoaca suferinta, gandindu-te ce e in capul ei. Mai bine si mai folositor decat sa te gandesti tu si sa iti faci cine stie ce filme si planuri in cap care nu au nicio treaba cu realitatea, e sa vorbesti cu ea, sa ii spui exact ce simti si sa o intrebi de ce si-a schimbat asa radical comportamenul.

Macar asa vei sti una si buna si nu te va tine pe loc degeba, numai cu sperante.

Deja comportamentul ei nu este un semn deloc bun, reprezinta un,, red flag", cum se zice in engleza. O fata demna de tine nu ar fi reactionat asa, asa ca recomandarea mea ar fi sa vorbesti intai cu ea, iar daca vezi ca nu ai cu cine vorbi si este complet pierduta in universul ei emotional si habar nu are ce simte, trebuie neaparat sa treci peste ea si sa gasesti o fata care va fi atrasa de tine din prima, nu sa stai sa te milogesti de ea. Milogitul acesta o sa te faca sa te simti foarte prost cu tine insuti ca ai ajuns sa faci asa ceva si sunt sanse mari ca daca la un moment dat vei ajunge sa ai o relatie cu ea, nu va rezista prea mult tocmai din cauza cu acest comportament cu care ai obisnuit-o, adica de a fi milog. Fiind asa, ii dai oportunitea sa te modeleze exact cum vrea ea, iar tu vei suferi din ce in ce mai mult deoarece ajungi la concluzia ca ea te controleaza si nu poti avea incredere in ea si la un moment dat te trezesti ca te inseala fix sub nasul tau.

Stiu ca am dus-o putin cam departe, dar sa stii ca este un viitor foarte probabil cu o fata de genul, care nu stie ce vrea de la viata ei si se lasa ghidata doar de emotii de moment (dovada fiind cum intr-o zi te placea si apoi iti spune contrariul).

Recomandarea mea, este sa o lasi si sa incerci sa uiti de ea, deoarece chiar daca ti-ar iesi combinatia la un moment dat, s-ar putea sa iti provoace mult stres pe termen lung, cauzat tocmai de comportamentul asta al ei foarte schimbator.

Ca si regula generala, nu fugi niciodata asa dupa o fata pana ajungi sa te rogi de ea, deoarece devine deja o relatie nesanatoasa (toxica, cum se mai zice).

Deci vorbeste cu ea inainte si daca vezi ca nu e genul de fata care sa te ridice si sa te sustina neconditionat, asa cum esti tu dispus sa o faci pentru ea, uit-o cat mai repede.

Este important sa vorbesti inainte si sa nu o uiti direct, deoarece te vor bantui ganduri de genul "cum ar fi fost daca." Deci ca sa nu fi afectat de asa ceva, poarta o conversatie foarte concisa cu fata.

Asta este parerea mea, strict bazata pe cum ai descris tu situatia. Daca relationezi cu ce am scris mai sus si consideri ca majoritatea lucrurilor sunt adevarate si se aplica, las-o cat mai repede si cauta alta. Apropo, schimbarea asta brusca a ei de comportament poate fi cauzata ca vorbeste cu altcineva sau cel putin iubeste inca pe altcineva. Daca consideri ca se aplica in cazul ei, mai bine eviti orice fel de relatie pentru ca o sa ajungi sa ai rolul de "pansament".

Bafta si ai grija ce alegeri faci. Ghideaza-te dupa faptul ca trebuie sa ai in jur doar persoane care iti vor binele si te sustin, la fel de mult cat esti tu de dispus sa o faci pentru ele. Si asta se aplica pentru toti oamenii care te inconjoara, nu doar fete.

8 răspunsuri:
| Motherlode a răspuns:

Si-a dat seama ca nu are o chimie fata de tine, e normal. Comporta-te prietenește cu ea si nu fii insistent. Daca e sa fie, va fi, daca nu, inca nu ai gasit fata potrivita. happy

| J0B0MAT a răspuns:

Și cum să îți zică de la bun început?! Normal că prima dată trebuia să te cunoască pentru a-și da seama dacă îi place de tine sau nu. Ce voiai să te vadă și gata să îți zică 'tu ești viața mea'?
Las-o în pace.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Fi de acord. fi suportiv și spune-i că idea ei a fost genială.
Vrea să vadă suferință. Dăi opusul!

| LordCristobal a răspuns:

Valeu dar ai pus si aseara intrebarea astea.
Treci mai departe ca mai sunt fete pe lumea asta.
Gaseste-ti alta fata cu care sa vorbesti doar ea nu e singura fata din lume.
Daca o vezi pe strada o saluti respectuos si atata tot.

| MrAM a răspuns:

Pai daca v-ati sarutat pe obraz normal ca vrea sa ramaneti prieteni. Acum fara gluma, daca nu a mers...mai bine fa-i in ciuda si combina-te cu prietena ei cea mai bunawinking

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti-a dat nici o speranta, aia a fost doar in capusorul tau!

Iesitul afara prim oara este doar sa va cunoasteti si evident ca nu te-a placut si ti-a comunicat ca nu vrea sa fiti iubiti ci simpli amici.

Mai lasa inventatul sperantelor mincinoase, ca ti s-a spus si pe celalat topic ca fata NU ti-a dat nici un fel de speranta, asta este minciuna inventata de tine.

Analizeaza-te ca ai facut ceva rau sau urat, daca ai pus fata pe fuga dupa 3 zile.

Ia de reciteste ce deja ti s-a scris:
https://www.tpu.ro/......-zile-imi/

| Danny28 a răspuns:

De ce sa te mai intalnesti cu una care nu te vrea? Block peste tot si cauta alta.

| blackann a răspuns:

Ai mai intrebat asta o data si ai intrebat si cum sa treci peste o despartire.
Asta nu e o despartire, nu a fost nicio relatie.