| Trelleborg a întrebat:

Salutare!
Am nevoie de cateva pareri legate de o persoane pe care o plac, pentru ca nu stiu cum sa interpretez ce semnale imi dalaughing

Am cunoscut pe cineva de cateva saptamana, vorbim zilnic dar asta doar daca ii scriu eu. Conversatiile decurg bine, avem ce sa povestim, ne potrivim la gandire. Din ce inteleg eu si ea e interesata sa mentina conversatia si ii place sa vorbim. Singura problema e ca vad ca nu ma cauta niciodata, daca o caut eu e bine, daca nu, nu. Din cate tin minte o singura data mi-a scris...
Sa ii dau go next sau sa mai incerc sa ma apropii de ea scriindu-i tot eu? Pareri?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fa o pauza de 24 de ore si vezi ce se intampla.
De 48 de ore.
Daca nu reactioneaza deloc, nu e de bine....ar trebui macar sa se ingrijoreze, nu? Poate ai patit ceva!
Din pauza asta provocata de tine, o sa intelegi singur ce ai de facut in continuare.

| Violleta2022 a răspuns:

Relatiile online sunt relatii de pierdut vremea, de plictiseala si de flirt. Din atata lucru nu iese nimic!
Nu iti scrie pentru ca nu are importanta pentru ea... doar cand se plictiseste inti raspund ela mesaje, dupa cum spuneam, ca sa piarda vremea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești singurul cu care discută ea pe internet - de aia NU te caută ea.

| TheLastOfMe a răspuns:

Don't waste your time bro.
Daca nu te caută, nu se gândește la tine, clar nu arată interes și cel mai ok ar fi sa nu ii mai scrii deloc și să vezi și singur ce se întâmplă.
O sa treci peste, know your worth