Cand plecati de acasa incuiati tot, respectiv usa si ferestrele si nu o sa mai poata intra.
Degeaba, ca atunci când am schimbat ușa la casă soacră-mea a luat o cheie din rândul pe care l-am primit, așadar au acces și dacă încui
Asa e cand locuiesti cu socrii!
Aveti intrari diferite, dar tot aceeasi curte e!
Vindeti si vedeti-va de viata voastra!
Niciodata statul cu socrii, chiar si in aceeasi curte este toxic, nu se sta cu ei. Mereu apar discutii, chiar si avand intrarea propie.
Cel mai grav lucru din toata povestea este ca mama copilei ii permite sa aiba atitudinea asta. Nu mai tolera acest lucru. In primul rand, este de datoria sotului sa rezolve aceasta problema, fiind familia lui. Am citit ca ea a luat o cheie din randul pe care l-ati primit, de ce? Sa ia cheia inapoi sotul, astfel nu vor mai fi nici musafiri nepoftiti. Dupa ce fata a reactionat cum a reactionat prima data, nu trebuia sa o mai fi lasat in casa, ca nu face cum vrea ea. De asta are si atitudinea asta, fiindca i s-a permis. Nu mai trece cu vederea niciun efect, cu fiecare eveniment lumea prinde mai mult tupeu,
Cand taci, ii permiti prostului sa devina nesimtit, nu uita.
Daca sotul nu face rost de cheie si nu isi pune mama si sora la punct, si nu vreti sa contactati politia, schimbati usa. Asta ramane ultima solutie
Cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu soacra si ea, iar daca nu se rezolva nimic mutati-va! Vindeti casa, luati banii de pe ea si duceti-va cat mai departe!
În primul rând nu înțeleg de ce nu încuiați ușa. Ce-o să facă, o s-o spargă?
În al doilea rând nu înțeleg cum bărbatul tău, om în toată firea, nu-și poate controla sora de 13 ani atunci când o ia pe arătură.
Și în al treilea rând nu înțeleg de ce ați decis să stați în aceeași curte cu mama-soacră.
Hai ca este total deplasat! Cum naiba a luat o cheie fara voia voastra?
Daca nu restituie cheia schimbati incuietoarea si aveti grija sa nu va ia cheia!