Trebe sa gasesti femeie prin recomandare altfel dai de altele care o sa te evite.
Nu se stie cand-, unde- si cum o vei cunoaste perechea ta.
Trebuie doar sa umblii in mai multe locuri, preferabil in locurile tale preferate, de hobby-ul tau. In acele locuri fii mai atent la fetele, care au interes asemanator cu al tau!
28 și minimul pe economie?
Pai nu inspira a bărbat pe picioarele lui, de aia fug fete de tine ca muștele de săpun
Pune mana și lucrează la tine, la atitudinea ta, la cariera ta, la aspectul tau
Ai timp sa faci copii și omul potrivit nu în grabă
Ai uitat să scrii ceva foarte important la 28 de ani - unde locuiești acum?
Dacă ai salariul minim și stai la părinți într-o cameră ce crezi tu că poate VEDEA una la tine ca să se mărite cu tine și să își facă viitorul cu tine?
Tipa de pe Facebook de care zici, ți-a dat ea block, nu că i-a fost blocat contul. Dacă totuși chiar i-a fost blocat contul, deși mă îndoiesc, și-ar fi făcut altul și ar fi vorbit în continuare cu tine dacă îi păsa de persoana ta.
Lucreză la stima de sine. Este normal ca la 28 de ani să nu ai un salariu așa mare, mai ales într-o țară ca a noastră. Caută să-ți dezvolți aptitudinile sau să dobândești altele pentru a-ți găsi un nou job. Problema cu fetele cred că vine din simplul fapt că ținești anumite fete care nu sunt pentru tine și normal că te resping. Lucreză cu tine și lucrurile or să se așeze. Succes.
Nimic pierdut, si eu am 28, dar fata de tine, eu n-am avut nicio iubita. Viata nu consta in a te casatori, poti trai si singur.