| ciocolata10 a întrebat:

am nevoie si eu de un sfat. m-am intilnit cu un baiat citeva luni, dar mai mult el imi atragea atentie decit eu, deoarece in acea perioada nu eram pregatita pentru o noua relatie, ii tot ziceam dar el nu intelegea.si asa s-a intimplat ca ambii am plecat din tara la incepututl verii, si in tot acest timp am vorbit pe net.numai cearta a fost, intodeauna ii parea ca ma duc undeva fara sa stie el, si tot felul de lucruri aiurea. ft gelos...luna august nu a intrat deloc pe net.si acum cind a venit acasa mi-a zis ca nu vrea sa auda de mine dar sa ma vada nici atita. i-am scris de citeva ori sa vad cei cu el dar nici nu-mi raspunde. poate ca chiar m-am purtat aiurea in perioada cind era in tara dar si asa nu trebuia sa-mi zica si sa se poarte de parca nu ma stie si sunt cel mai mare dusman. dar stiu ca ma Iubit ft mult,. nu am pretuit cind aveam.cum a ajuns el oare sa ma urasca asa mult? mai exista vreo sansa?

Răspuns Câştigător
| Gabriella_8999 a răspuns:

Reactiile lui dovedesc cat a tinut la tine si asta l-a facut sa fie gelos, gelozia apare din iubire in primul rand.Eu cred ca inca mai tine la tine si evita sa te intalneasca pentru ca inca tine la tine si daca te-ar revedea l-ai face din nou sa creada, sa spere.Incearca sa te intalnesti cu el si sa i-l faci sa inteleaga ca nu ai fost pregatita pentru relatie si acum ai vrea sa incerci, dandu-ti seama de sentimentele tale fata de el.

1 răspuns:
| IndescribableChild a răspuns:

Ce e pierdut e de mult pierdut. Poate fi castigat inapoi cu multa rabdare si intelegere. fii mereu naturala si nu incerca sa ii atragi atentia intr-un mod anume. Intra cu el printr-un subiect banal, nu adu aminte de fostele certuri. In orice caz, nu iti pierde increderea.