| ciocolata10 a întrebat:

am nevoie si eu de un sfat. m-am intilnit cu un baiat citeva luni, dar mai mult el imi atragea atentie decit eu, deoarece in acea perioada nu eram pregatita pentru o noua relatie, ii tot ziceam dar el nu intelegea.si asa s-a intimplat ca ambii am plecat din tara la incepututl verii, si in tot acest timp am vorbit pe net.numai cearta a fost, intodeauna ii parea ca ma duc undeva fara sa stie el, si tot felul de lucruri aiurea. ft gelos...luna august nu a intrat deloc pe net.si acum cind a venit acasa mi-a zis ca nu vrea sa auda de mine dar sa ma vada nici atita. i-am scris de citeva ori sa vad cei cu el dar nici nu-mi raspunde. poate ca chiar m-am purtat aiurea in perioada cind era in tara dar si asa nu trebuia sa-mi zica si sa se poarte de parca nu ma stie si sunt cel mai mare dusman. dar stiu ca ma Iubit ft mult,. cum a ajuns el oare sa ma urasca asa mult? mai exista vreo sansa?

7 răspunsuri:
| cal3star a răspuns:

Poate incearca sa te faca sa il doresti sau nu te mai vrea.
mai bine nu il mai contacta, daca te cauta e interesat, daca nu, nu. asta-i viata continua si fara el daca nu.

| introduaicinumele a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel cu o prietena, nici eu nu stiu de ce sad incerca sa iti ceri scuze, fai un cadou cevawinking

| heiii a răspuns:

Din cate spui tu.inteleg ca sunteti departe unul de celalalt si ca va puteti intalni doar la tara...si de aceea ti as sugera sa il uiti. daca totusi am inteles eu gresit.trebuie sa stii ca el nu te uraste.este doar o masca pentru ceea ce simte.dar ar fi trebuit sa te astepte daca te iubea/te iubeste asa mult.si mai ales.ar fi trebuit sa te inteleaga.

| ciocolata10 explică:

Nu,acum suntem ambii in tara.dar vad ca nici nu suna.l-as suna eu dar are alt numarsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce spui eu inteleg ca asta a fost tot.el a pus punct si tu trebuie' sa faci la fel. oricum relatia asta a voastra pare ca a fost ciudata, in mare parte.cand nu l-ai vrut tu a vrut el,apoi discutii si gelozie,pauza si la final,cand il vrei tu,nu mai are el pofta! incearca sa treci mai departe, fa un pic de ordine, si ai si tu rabdare sa apara baiatul ala frumos si destept de care sa te indragostesti cu adevarat.n-ai si tu o funda pe acolo?

| SoraLy a răspuns:

Incearca si nu il mai suna...lasa'l asa cateva zile. Probabil s-a obisnuit asa ca u sa il suni si el sa nu dea nici un semn. Vei vedea ca te va suna el.big grin

| pepy63 a răspuns:

Lasa-l in pace poate a gasit pe altcineva mai ales ca ai zis ca facea si pe gelosul,poate motiv sa scape de tine, pentru un timp nu il mai cauta, daca nu are pe alta te cauta el