Gindeste-te ce ar fi daca ai fi pe locul 1. Adica sa isi neglijeze familia, sa o lase mai moale cu scoala, sa lase totul pentru tine. Fi realist si gindeste-te daca e cazul sa fie asa, gindeste-te cum ar fi. Ar fi perfect OK, daca tu ai da totul pentru ea. Adica sa ai grija de ea, sa ii asiguri tu viitorul, sa ii fii alaturi mereu, sa o ajuti sa isi rezolve problemele, sa pui tu totul la bataie mai intii. Dar, hai sa fim seriosi, tu ai viata ta, si cu greu ai renunta la ea cu totul, spre binele iubitei tale. La dragoste se raspunde cu dragoste, adica daca cineva iubeste dezinteresat, si pune pe primul loc o persoana, si acea persoana va iubi la fel, si va face ca acel cineva sa ajunga pe locul 1 in viata ei.
Dar oare chiar esti pe locul 2? Tu crezi asta, zici ca asta ti-a dat de inteles, insa oare chiar asa o fi? Un lucru e sigur insa: daca ai dubii cu privire la ce ti-a zis, exista o problema serioasa de comunicare intre voi, ceea ce inseamna ca relatia nu e tocmai OK. Caci comunicarea e esentiala intr-o relatie reusita. Si atunci, nu e de mirare daca descoperi ca esti pe locul 2.
De Dan Negru ai auzit, sunt sigur de asta. Am fost colegi la scoala, si vecini. Eu eram cel ce iesea primul si ii stringea pe toti cei din vecini la joaca. Si uneori Dan nu venea asa de repede pe cit as fi vrut, caci avea de invatat. Azi e cine e pentru ca atunci a stiut sa spuna nu si sa invete. Eu inca mai ies si imi caut prietenii. Si de mine stiu putini.
Ce ar trebui sa faci? Stai cuminte in banca ta si urmareste evolutia relatiei. Daca tot mai des iti spune ca are de invatat, e doar un pretext, ceva nu merge intre voi si ea se fofileaza, vrea sa scape, nu mai vrea sa fie cu tine. Si atunci trebuie sa vezi ce nu merge si sa repari daca mai e posibil acest lucru. Dar doar vorbind cu ea vei afla.
Buna.Daca ea a spus asta inseamna ca da dovada de maturitatea, asa ar trebui sa gandesti si tu.Important este ca, ea declarandu-ti asta, nu inseamna ca nu mai tine la tine.A-ti asigura un viitor este mult mai important decat o relatie care se poate opri in orice moment.Ar trebui sa o intelegi si sa o sustii.
Daca sunteti elevi, scoala este, cu siguranta, in mod obligatoriu pe primul loc in viata voastra. Asa este normal si necesar si nici nu ar trebui sa se puna problema. Poate ar fi mai bine sa nu intretii relatia, fiindca o sa o faci de ras sustinand ca pentru tine scoala nu este pe primul loc.
Ar trebui sa te gindesti si tu un pic la viitor. Nu ai mentionat ce varsta aveti. Fa si tu performanta in scoala ca sa cresti in ochii ei. Nu de alta, dar poate ai planuri de viitor si nu ti-ar conveni ca peste ani sa ii speli masina sau sa fii ala care ii livreaza flori de la unii care au considerat scoala mai importanta cindva...
Sa-ti gasesti una care sa vrea sa iasa nu sa stea toata ziua sa invete.
Si mi se pare logic ce zice fata aia, urat e ca ti-a zis-o in fata. dar pana la urma pentru orice fata ar trebui sa fie studiul pe primul loc, dupa familie, intrucat cu tine sau cu altul maine-poimaine poate nu mai e, dar daca invata isi asigura un viitor.
Ar trebui sa fii mandru de ea.Si nu cred ca mai are rost relatia voastra atat timp cat tu nu poti sa o intelegi.
Las-o baltă dacă nu îți convine. Las-o cu școala. E clar că la vârsta ei o relație cu tine nu poate reprezenta ceva atât de serios ca educația. E vârsta și ar fi cazuri rare ca la vârsta asta să îți găsești și alesul pe o viață. Eu nu cred că te vede chiar așa încă.