Nu exista vreun moment in care sa nu se poata duce flori.
E de bun simt sa te prezinti cu un buchet, nu sa intri in sala cu mana in coor. Nu trebuie sa fie unul foarte scump, un buchet dragut costa putin mai mult decat un pachet de tigari.
Gindeste-te cum ai prefera tu. Eu, in loc de o caruta de flori cu care nu am ce face, prefer sa am cateva sute de lei in plus. Nu de alta, dar facturile pentru petrecere si serviciile aferente nuntii nu le platesti cu salata de flori.
Seara la restaurant nu se mai duc flori. Se duc ziua la primarie. Seara un cadou sau bani. Eu asa stiu
Am inteles. Inca ceva: La cadou suntem un grup de 3 baieti. Ne trebuie cate un buchet de flori pentru fiecare sau un singur buchet de la toti 3?
Mai ales că sunteți 3, ar fi culmea să vă duceți cu mâinile în buzunare. Puteți lua fiecare câte un buchet sau puneți bani și luați un aranjament mai pompos și i-l dă unul din voi din partea tuturor. Cum vreți. Dar să nu fiți 3 cu un buchet de 3 trandafiri că nu dă bine luați ceva mai frumos.
Inca ceva: la cadou suntem un grup de 3 baieti. Trebuie cate un buchet de flori de fiecare sau unul din partea celor 3?
anonim_4396 întreabă: