| GLA a întrebat:

Salutare, am o intrebare in special pentru barbati. Daca fosta voastra iubire dupa ce v-ati despartit s-a dus la altul intr-o alta relatie, a-ti accepta cumva impacare daca ea s-ar intoarce inapoi la voi? Eu merg pe ideea ca dupa ce a f****o altul nu am cum sa o iau de buna inapoi, dar asta e doar ideea mea, voi ce ati face, sunt foarte curios?

36 răspunsuri:
| GLA explică (pentru Unknownzgw):

Foarte adevarat!

| GLA explică (pentru MPersephone):

M a amuzat raspunsul tau dar ai si tu dreptatea ta

| mgtow a răspuns (pentru GLA):

Mergem la alte femei, ne penetram cu ele stii tu si calatorim la greu, acum imi fac o locuinta si o masina de lux apoi vor urma mai multe femei la vanat, nu inseamna ca prind zi de zi dar macar 1 in weekend sa agat pe tinder

| Celcestietot a răspuns (pentru GLA):

Ok, este viața ta și acționezi cum dorești, dar aici nu trebuie să pui principiile le primul loc, ci logica.

| TheWznd a răspuns:

Ai avut mai demult o întrebare în care ai scris "i-am interzis prietenei mele să facă...".
Aici ți-e răspunsullaughing) După o anumită vârstă (gen, după 17-18 ani) fetele încep să nu mai acepte ca cineva să le controleze viața.

| Csy13 a răspuns:

Salut! Is pus in situația asta, și la mine ii mai complicat ca a fost o relație foarte serioasă dar nici sa moara nu o mai iau înapoi?, sa ma gândesc in fiecare zi ca a f****o ăla nu știu cum puteți accepta uni din voi?‍♂️ sa dormiți cu aia in pat după ce altul a fost o alegere mai buna!?