| nairpic a întrebat:

Am o mare problema! Acum cateva ore parintii mei sau certat foarte rau si doar mama mea nu vrea sa mai vorbeasca cu tatal meu! Tatal meu vrea sa vorbeasca cu ea dar ea nul baga deloc in seama! Cearta a inceputo taicamiu e o poveste lunga! Eu sunt cam suparat si deprimat ma tem sa nu divorteze! Mama mea a plecat de acasa ca sa nu mai vorbeasca cu el! Eu ce pot sa-i fac ca sai impac? Va rog sa-mi dati sfaturi! Va multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Certuri exista in toate familiile, nimeni nu divorteaza dintr-o simpla cearta dar daca e vorba de ceva grav poti lua in considerare si varianta asta.
Nu stiu daca tu ai putea face ceva, pentru ca pana la urma ei trebuie sa ia o decizie nu doar spre binele lor ci si al tau. Daca tot vrei sa faci ceva incearca sa vorbesti cu amandoi si sa-i intrebi ce au de gand, iar daca raspunsul lor nu o sa fie in favoarea ta nu cred ca trebuie sa-i impiedici.Probabil ca au ajuns intr-un punct in care nu se mai inteleg (se mai intampla) si atunci ai vrea sa stea impreuna si sa se certe mereu sau sa se ajunga la altceva mai grav doar pentru ca tu nu ti-ai dorit ca ei sa divorteze?
Gandeste-te la asta!
Succes si nu mai fi deprimat, daca ei se cearta asta nu inseamna ca nu se iubesc sau ca asta se intampla din cauza ta.Nu e vina nimanui, ci este doar cursul vietii.

10 răspunsuri:
| Lαααα a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel.Lasa-i un pic in pace. Nui stresa. Nu o sa divorteze. E doar o cearta pe care fiecare parinte o pateste!

| Marynna a răspuns:

O sa se impace...asa se mai cearta cateodata parintii... cel mai bine ar fi sa nu te bagi intre ei. s-ar putea sa stea suparati o saptamana, dar o sa se impace

| amage a răspuns:

Si eu am aceeasi problema de ani buni. Mama mai are putin si cred ca o sa divorteze de tata. Situatia ta e la fel ca a mea. Ultima cearta tot de la tata a inceput...Sincer eu nu mai stiu ce sa fac. Am organizat si o cina romantica. a tinut efectul cateva zile ( 5 ) dupa, au inceput iar. Incearca sa-i apropii prin astfel de chestii. Poti sa-i spui tatalui tau sa ii ia un buchetel mic de flori sau sa-i faca el unu din flori culese de el. Tot felul de lucruri romantice ar merge. dar cred ca pe perioade scurte de timp, ca in cazul meu. Oricum, succes!

| tedi90 a răspuns:

Daca se cearta acasa, incearca sa te bagi sub masa, sa iti pui niste casti intr-un mp3, neascultand nimic, apoi sa plangi. poate merge.

Daca nu, vorbeste cu unu dintre ei si roaga-i sa isi ceara scuze.

Sper sa mearga.

| Allecsandra a răspuns:

Imi dau seama ca te afecteaza, dar sincer, tu esti copilul lor si le esti inferior deci nu poti face nimic in privinta asta. Stiu ca ai vrea sa stapanesti situatia dar deocamdata nu poti decat sa discuti cu mama ta deschis pe tema asta... sa ii spui ca inainte sa ia o oarecare decizie sa se gandeasca la tine, si poate asa va discuta si cu tatal tau si vor rezolva situatia. Insa daca mama ta este incapatanata si orgolioasa n-ai nici o sansa. Stiu ca e oribil ca parintii tai sa divorteze, dar daca se va ajunge la asta nu va fi dintr-o prostie, ci dintr-o cearta la nivel major. Asculta, nu-ti stiu varsta, dar cred ca ar trebui sa te pregatesti pentru orice eventualitate.

| Dianné a răspuns:

Discuta cu mama ta si cu tatal tau! Prima oara cu tatal tau happy
doar el a provocat cearta, nu?

Intreaba`l din ce cauza s`au certat ei 2 si sa il mai intrebi daca are idee unde este mama ta.
Daca nu stie, da`i un telefon, ceva.Sau intreaba vecinii. Daca dadeai mai multe detalii te-as fii ajutat mai mult.In fine straight face.
Dupa ce o gasesti pe mama ta spune`i sa se intoarca urgent acasa ca vrei sa vb. cu ea.Sau poti sa mergi acolo unde se afla sa discuti acolo.Sa `i spui sa se linisteasca, totul va fi bine si dupa ce se linisteste mergeti impreuna intr-o cafenea la un suc si anunta`l pe tatal tau dinainte, ca daca vor merge la un suc nu o sa mai iasa scandal ca si in casa happy.
Tu stai linistit. Se va rezolva. Pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca in acest moment cel mai mult ar avea nevoie de sprijinul tau, eu nu pot judeca cine e de vina, si tot ceea ce cred eu ca poti face in aceste momente e sa le lasi un moment sa mediteze, stii cum e, omul cand e suparat cel mai mult doreste sa fie lasat in pace, daca tu crezi ca tatal tau e vinovat si vrei sa-ti sprijini mai mult mama du-te la ea si spune-i cat de mult tii la ea dar si ca tu iti doresti foarte mult o familie unita, dar daca are sa se intample cum ai scris mai sus si vrea sa divorteze nu cred ca tu esti in stare sa o opresti, ma refer la faptul ca daca certele sunt dese si mamei tale la un moment dat ii ajunge, incerca sa o intelegi si sa ii fii alaturi! DOMNE AJUTA sa iti ramaie familia intrega si mai unita ...succes!

| nairpic explică:

Da! Tata! Cred ca din cauza ca azi dimineata dupa ce sa sculat era somnoros a dat cu capul de ceva! nu mai stiu! eu eram in casa! apoi a plecat afara unde era mama dar eu am ramas in casa! si afara era nervos din cauza ca daduse cu capul si era si somnoros si nu mai stiu dupa! oricum va multumesc pentru sfaturi!

| BruneTTe a răspuns:

Nu iti face griji. Trece.
E trist sa-i vezi dar asta e viata. Nu se poate fara cearta...
Si parintii mei sunt despartiti deci nu vorbesc ca altii, aiurea. Ai sa vezi ca se va calma situatia cand mama ta se va intoarce acasa. Tu nu prea ai ce sa faci, pentru ca nici ei nu se cearta numai de dragul de a se certa. Pur si simplu se intampla. Ai putea totusi sa vorbesti cu ei si sa le spui cat de rau te simti cand ii vezi asa. Poate de dragul tau vor incerca sa fie mai calmi.

Sper sa se rezolve...

| magda_2805 a răspuns:

Buna! stiu prin ce treci...de multe ori am trecut si eu prin asa ceva.problema e ca u n ai c sa faci. poate doar sa incerci s vb cu fiecare in parte si daca poti s ii aduci fata in fata si s ii lasi s vb aman2 si s si lamureask problemele. sper s nu mai treci prin asa ceva.ai grija de u.