anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Am o nedumerire puțin mai ciudata: sunt cu o tipa de aproximativ un an de zile si i-am instalat aplicatiile in telefon ca si-a schimbat de curand telefonul, iar cand i-am instalat aplicatia Netflix de pe google cloud i s-a sincronizat un mail al unui baiat, n-am bagat de seama prima data, dupa nu stiu ca a patit aplicatia ei si a trebuit sa o reinstalez si imi zicea ca spera sa nu fi pierdut datele de logare de la Netflix si am intrebat-o de ce si mi-a zis ca este de la cineva si dupa "de la un prieten", ce concluzii sa trag in aceasta privinta? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Nu pare nimic grav. Pana la urma este doar un cont de Netflix. Si oricum iti va fi ft usor sa iti dai seama daca te insela. Femeia cand insela nu inseala doar cu ce are intre picioare ci inseala si cu sufletul. Asa ca se va schimba brusc daca are pe altul. Bafta.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu văd care ar fi problema. Până la tine a mai fost si cu altul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Că a furat contul cuiva de Netflix

| KovacsB a răspuns:

Atunci plateste-i Netflix-ul si pune-i e-mailul tau.

| 1onur a răspuns:

laughing ești panicat bro aiurea nu-ți mai da filme cu fata ca n-are nicio vină liniștete te frate lasă fată în pace dacă era ceva între el și ea să fi sigur ca țiar fi spus 100%la100% nu are avea sens săte mintă calmează-te frate.