| angel70530 a întrebat:

Salutare am o problema am o relație de 2ani cu un băiat in relația aceasta a apărut și un copil eu m-am transferat cu copilul in alt oraș iar el a rămas în oraș singur noi vorbim acum doar pe net. Vine o data la patru săptămâni pe la noi ba că nu are bani, ba că nu are timp, acum de sărbători trebuia să plec cu el la părinții lui dar pe motiv că fata e mica stau la mama mea el a zis că petrece cu noi anul nou. Relația noastră merge absurd el ft rar mă sună și îmi scrie sta

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Are pe altcineva altfel daca era responsabil de voi nu va lasa la greu si facea sa se mute cu voi intr-un apartament ca oamenii

| darrio2007 a răspuns:

De pensie alimentara ai auzit? Este declarat ca fiind al lui, la nastere?

| RAY a răspuns:

Baieti de genu mereu au fete

| Freya1 a răspuns:

Tu practiv ai avut o aventura sau o prietenie cu benefici din care a reiesti un copil pe care el il viziteaza din cand in cand.
1.Ati stat macar impreuna o perioada de timp ca sa va cunoasteti si sa faceti copii?
2. Daca da, de ce te-ai mutat si nu ai stat acolo?
3. Daca tot te-ai mutat de ce nu l-ai convins sa mearga cu tine?
4. Daca nu a vrut si nu mai stati impreuna de ce mai sunteti impreuna?
5.De ce nu te desparti si sa ii ceri pensie alimentara? Macar asa o sa aiba copilul tau un trai decent.
6.Ce mai astepti de la el daca vezi ca il doare la basca de tine si de copil?
Te-ai grabit asta e clar dar acum iti asumi. Daca ai tai sunt de acordacord sa te tina foarte bine asteapta sa faca fetita varsta de cresa si du-te la munca vezi de viata ta ca ala nu e om de viitor.

| SkyPilot a răspuns:

Daca vrei un sfat util trebuie sa ne spui mult mai multe lucruri. El si-a dorit copilul? Cand ai plecat in alt oras, ati luat decizia asta ca un cuplu? De ce ai plecat? De ce el a ramas? Are serviciu stabil? Castiga suficient? Cine a hotarat ca nu mergi de sarbatori la parintii lui? Si tot ce altceva mai consideri ca ar fi important.
Asa, cu un fragment de poveste in care iti versi frustrarile nu putem sa ne facem o idee despre relatia voastra si ce ar fi de facut.

| cfrtobias a răspuns:

Intrebarea e daca te inseala? sau cum sa fiti mereu aproape?

| mihaicelsfant a răspuns:

Crezi ca te. Mai iubește? Eu cred că nu. câți ani ai? și copilul cati ani are? Sau luni.

| christine99 a răspuns:

Probabil e vorba de un copil de fata mare. El nici nu a fost pregatit vreodata sa fie tata, tine legatura cu el ca tata al copilului dar incearca sa cauti pe altcineva dispus sa te iubeasca si sa te ajute, alfel vei fi nefericita. Copilul si tu aveti nevoie de cineva permanent, nu de un vizitator.

| eugeniu2020 a răspuns:

La cum scrii nu ai finisat nici scoala probabil si deja ai ramas cu copil, mda, greu viata te-a pedepsit.
sfat? pai o vei duce asa greu mereu, asa ti-e soarta, nu ai ce face, daca iti gaseai un barbat normal si nu asa devreme, alta viata aveai!